Dogumda su az mi çok mu gelir
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 10 Ekim 2022 #1 Dogumda su az mi çok mu gelir
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Ekim 2022 #2 Nidanın Annesi' Alıntı: Dogumda su az mi çok mu gelir Genişletmek için tıkla ... İyimisin kuuzm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 10 Ekim 2022 #3 Nidanın Annesi' Alıntı: Dogumda su az mi çok mu gelir Genişletmek için tıkla ... Herkeste aynı olmaz kuzum bazılarida bardaktan boşalircasina bir kere de gelir bazılarinda ise ara ara yavaş yavaş gelir fark bile edilmeZ
Nidanın Annesi' Alıntı: Dogumda su az mi çok mu gelir Genişletmek için tıkla ... Herkeste aynı olmaz kuzum bazılarida bardaktan boşalircasina bir kere de gelir bazılarinda ise ara ara yavaş yavaş gelir fark bile edilmeZ
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 11 Ekim 2022 #4 Gamze Hümeyra' Alıntı: Herkeste aynı olmaz kuzum bazılarida bardaktan boşalircasina bir kere de gelir bazılarinda ise ara ara yavaş yavaş gelir fark bile edilme Genişletmek için tıkla ... Ya suyum mu bilmiyorum ama kasiklarimda ağrı vardı tuvaletim yoktu bir an dediğin gibi bardaktan boşalırcasına geldi suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: İyimisin kuuzm Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: İyimisin kuuzm Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: İyimisin kuuzm Genişletmek için tıkla ... İyiyim ama suanki durumu anlamadjm Bilmiyorum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Herkeste aynı olmaz kuzum bazılarida bardaktan boşalircasina bir kere de gelir bazılarinda ise ara ara yavaş yavaş gelir fark bile edilme Genişletmek için tıkla ... Ya suyum mu bilmiyorum ama kasiklarimda ağrı vardı tuvaletim yoktu bir an dediğin gibi bardaktan boşalırcasına geldi suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: İyimisin kuuzm Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: İyimisin kuuzm Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: İyimisin kuuzm Genişletmek için tıkla ... İyiyim ama suanki durumu anlamadjm Bilmiyorum
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 11 Ekim 2022 #5 Nidanın Annesi' Alıntı: Ya suyum mu bilmiyorum ama kasiklarimda ağrı vardı tuvaletim yoktu bir an dediğin gibi bardaktan boşalırcasına geldi suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim ama suanki durumu anlamadjm Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Evet canım istemsizce kendiliğinden gelen sudur kaç haftalık gebesin ve ilk defa mi bu oldu
Nidanın Annesi' Alıntı: Ya suyum mu bilmiyorum ama kasiklarimda ağrı vardı tuvaletim yoktu bir an dediğin gibi bardaktan boşalırcasına geldi suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim ama suanki durumu anlamadjm Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Evet canım istemsizce kendiliğinden gelen sudur kaç haftalık gebesin ve ilk defa mi bu oldu
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Ekim 2022 #6 Nidanın Annesi' Alıntı: Ya suyum mu bilmiyorum ama kasiklarimda ağrı vardı tuvaletim yoktu bir an dediğin gibi bardaktan boşalırcasına geldi suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim ama suanki durumu anlamadjm Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Az zamanın kaldi aşkım heyecan başladı
Nidanın Annesi' Alıntı: Ya suyum mu bilmiyorum ama kasiklarimda ağrı vardı tuvaletim yoktu bir an dediğin gibi bardaktan boşalırcasına geldi suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim ama suanki durumu anlamadjm Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Az zamanın kaldi aşkım heyecan başladı
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 11 Ekim 2022 #7 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Az zamanın kaldi aşkım heyecan başladı Genişletmek için tıkla ... Hem endişe hem korku hem heyecan suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Minnakkız' Alıntı: Evet canım istemsizce kendiliğinden gelen sudur kaç haftalık gebesin ve ilk defa mi bu oldu Genişletmek için tıkla ... 36 haftalık evet ilk defa kasiklarim çok kasiliyordu bugun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Minnakkız' Alıntı: Evet canım istemsizce kendiliğinden gelen sudur kaç haftalık gebesin ve ilk defa mi bu oldu Genişletmek için tıkla ... 36 haftalık evet ilk defa kasiklarim çok kasiliyordu bugun
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Az zamanın kaldi aşkım heyecan başladı Genişletmek için tıkla ... Hem endişe hem korku hem heyecan suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Minnakkız' Alıntı: Evet canım istemsizce kendiliğinden gelen sudur kaç haftalık gebesin ve ilk defa mi bu oldu Genişletmek için tıkla ... 36 haftalık evet ilk defa kasiklarim çok kasiliyordu bugun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Minnakkız' Alıntı: Evet canım istemsizce kendiliğinden gelen sudur kaç haftalık gebesin ve ilk defa mi bu oldu Genişletmek için tıkla ... 36 haftalık evet ilk defa kasiklarim çok kasiliyordu bugun
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 11 Ekim 2022 #8 Nidanın Annesi' Alıntı: Ya suyum mu bilmiyorum ama kasiklarimda ağrı vardı tuvaletim yoktu bir an dediğin gibi bardaktan boşalırcasına geldi suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim ama suanki durumu anlamadjm Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Suyun gelmiş canım hastaneye git hemen bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
Nidanın Annesi' Alıntı: Ya suyum mu bilmiyorum ama kasiklarimda ağrı vardı tuvaletim yoktu bir an dediğin gibi bardaktan boşalırcasına geldi suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim kuzum ama sanki durumu bilmiyorum anlayamadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 İyiyim ama suanki durumu anlamadjm Bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Suyun gelmiş canım hastaneye git hemen bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 11 Ekim 2022 #9 Nidanın Annesi' Alıntı: Hem endişe hem korku hem heyecan suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 36 haftalık evet ilk defa kasiklarim çok kasiliyordu bugun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 36 haftalık evet ilk defa kasiklarim çok kasiliyordu bugun Genişletmek için tıkla ... Sancım birden başlayabilir canım haftanda biraz erken tedbir amaçlı bı görün bence
Nidanın Annesi' Alıntı: Hem endişe hem korku hem heyecan suyum mu acaba Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 36 haftalık evet ilk defa kasiklarim çok kasiliyordu bugun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 36 haftalık evet ilk defa kasiklarim çok kasiliyordu bugun Genişletmek için tıkla ... Sancım birden başlayabilir canım haftanda biraz erken tedbir amaçlı bı görün bence
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 11 Ekim 2022 #10 Minnakkız' Alıntı: Sancım birden başlayabilir canım haftanda biraz erken tedbir amaçlı bı görün bence Genişletmek için tıkla ... Erken doğum riski var zaten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Suyun gelmiş canım hastaneye git hemen bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum şu gelince ağrı devam eder mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Suyun gelmiş canım hastaneye git hemen bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum şu gelince ağrı devam eder mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Suyun gelmiş canım hastaneye git hemen bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum şu gelince ağrı devam eder mi
Minnakkız' Alıntı: Sancım birden başlayabilir canım haftanda biraz erken tedbir amaçlı bı görün bence Genişletmek için tıkla ... Erken doğum riski var zaten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Suyun gelmiş canım hastaneye git hemen bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum şu gelince ağrı devam eder mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Suyun gelmiş canım hastaneye git hemen bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum şu gelince ağrı devam eder mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Suyun gelmiş canım hastaneye git hemen bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum şu gelince ağrı devam eder mi