Sorum var Acil lütfen annisler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Acil lütfen annisler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,451 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil lütfen annisler
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Mrb Kızlar size acil bir sorum var doğum sancısını ve açılım başladığını nasil anlarsınız bide tatlım sancı olunca hemen doğum başlar mi
Hemen doğum başlamaz sancının düzenli saat aralıklarla yani 30-20-10-5 -3 dk da bir gelmesi lazım. Dayanılmayacak derece de olur doğum sancıları dinlenmeyle geçmez. Bu sancılar açılmayı sağlayabilir olmayada bir kişiye göre değişir canım

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Hemen doğum başlamaz sancının düzenli saat aralıklarla yani 30-20-10-5 -3 dk da bir gelmesi lazım. Dayanılmayacak derece de olur doğum sancıları dinlenmeyle geçmez. Bu sancılar açılmayı sağlayabilir olmayada bir kişiye göre değişir canım
Kuzum şuan sancim var ama sabahtan beri vardı yalancı mı bilemiyorum çok korkup panik oluyorum o daha çok sancilandiriyor beni ama uzanınca biraz geçiyor sonra geri başlıyor ne sancı tam bilemiyorum tuvalete gidince rahmime baskı hissediyorum karnım aşağı düşecekmiş gibi ayni hastaneye gidip gitmemkte çok kararsızım balım yaa

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kuzum şuan sancim var ama sabahtan beri vardı yalancı mı bilemiyorum çok korkup panik oluyorum o daha çok sancilandiriyor beni ama uzanınca biraz geçiyor sonra geri başlıyor ne sancı tam bilemiyorum tuvalete gidince rahmime baskı hissediyorum karnım aşağı düşecekmiş gibi ayni hastaneye gidip gitmemkte çok kararsızım balım yaa
Sancılarını düzenli mi takip et canım gelince saatine bak kaç haftaliktin

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Mrb Kızlar size acil bir sorum var doğum sancısını ve açılım başladığını nasil anlarsınız bide tatlım sancı olunca hemen doğum başlar mi
Kuzum düzenli bir şekilde sancin gelmesi lazım açılım başladığını da doktorun anlar

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Sancı düzenli olması gerekiyor kuzum misal 10 dk da bir oluyor mu dayanılmaz bir ağrı
Bgun sabahtan beri vardı kuzum ama uzanınca geçiyor ara ara giriyor sancı bide karnımı aşağıya çekiliyor gibi hissediyorum yemek flanda yiyemedim midem ağrıdı bulandı baya uzanıyorum anca yurudukce aşağı birsey düşecekmiş gibi oluyor sanki kasılmalar da var baya haftam da küçük o yuzden çok korkuyorum cnm

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bence acile git görün eyer öyle oluyosa bide sancı geldiğinde dkka tut öyle hesapla sanclari kaç dkka arayla geliyo diye bak o zmn belli olur kuzum 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar