Sorum var Acil lütfen annisler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Acil lütfen annisler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,451 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil lütfen annisler
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Anladim kuzum sagl
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tmm kuzum şuan iyiyim sancı çok azaldı ama bebeğim çok kasıyor gidip gitmemek de kararsız kaldım çok sagl kuzum
İhmallik etme kuzum git bence hemen en azından acile sancım var de çünkü çok erken daha seninde benimde bebek doğmasın diye önlerler en azında bana kalırsa git bişey kaybetmezsin

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
İhmallik etme kuzum git bence hemen en azından acile sancım var de çünkü çok erken daha seninde benimde bebek doğmasın diye önlerler en azında bana kalırsa git bişey kaybetmezsin
Az önce acilden geldim kuzum baya enfeksiyon çıktı hemi akıntı hemı enfeksiyon var açılma yokmuş cnm rahim boyunda iyi dedi ama bebis kafası aşağı doğruymuş

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Az önce acilden geldim kuzum baya enfeksiyon çıktı hemi akıntı hemı enfeksiyon var açılma yokmuş cnm rahim boyunda iyi dedi ama bebis kafası aşağı doğruymuş
Cok geçmiş olsun canım inşaallah hayırlısıyla sağ salim vaktinde bebeyini kucağına alırsın 🤲 🙏

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızda öyleydi cnm baş aşağıydi korkma bişey olmaz inşallah ama ilaçlara dikkat et sıcak tut ayaklarını kendini enfeksiyon erken doğum yapar çünkü ondan senin bu kadar sancın ve ağrın var çok dikkat et gülüm 🥰

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızda öyleydi cnm baş aşağıydi korkma bişey olmaz inşallah ama ilaçlara dikkat et sıcak tut ayaklarını kendini enfeksiyon erken doğum yapar çünkü ondan senin bu kadar sancın ve ağrın var çok dikkat et gülüm 🥰
Döndümu cnm geri kafasi bebeğin ayaklarım çok yanıyor ya çorapla bile zor duruyorum tatlım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar