Sorum var Acil sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Acil sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,850 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil sorum var
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emir'inAnnesi

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
34+1 haftaligiz Günaydınlar benim gebelikte basur oldu peki bu normal doğumu tetikler mi yani basur yüzünden sezeryan mi olurum bileniniz varsa yardımcı olabilir misiniz
Geçmiş olsun gebelikte genel kabızlık oluyor zaten zorlayınca da basur olabilir ama bu tek başına sezeryan olmanıza sebep olmaz

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım basur doğum şeklini etkilemez. Gebelikte basur görülmesi gayet normal

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun gebelikte genel kabızlık oluyor zaten zorlayınca da basur olabilir ama bu tek başına sezeryan olmanıza sebep olmaz
Teşekkür ederimmmm cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim kuzum doktorda söyledi bugün
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim kuzum doktorda söyledi bugün

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
34+1 haftaligiz Günaydınlar benim gebelikte basur oldu peki bu normal doğumu tetikler mi yani basur yüzünden sezeryan mi olurum bileniniz varsa yardımcı olabilir misiniz
Hayır ben ilk gebeligimde hamile olmadan önce bile vardı. Hayla aynı sorun var ve. Normal doğum yaptım hiç bir sorun yaşamadım normal doğumda da basurla alakalı sıkıntı cekmiyosun

Tüm sayfalar yüklendi.