Sorum var Acil sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Acil sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,850 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil sorum var
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emir'inAnnesi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederimmmm cnm

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim kuzum doktorda söyledi bugün

Teşekkür ederim kuzum doktorda söyledi bugün
Rica ederim çiçeğim stres yapıp moralini bozma. Basur için yatmadan önce salatalık yemeye özen göster hemde mideni rahatlatır ayrıca gece 1 bardak suya 5-6 tane gün kurusu koy sabah aç karnına suyuyla birlikte tüket geçmiş olsun 🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım gebelikde hemoroid ( yani basur ) normal sadece baharatlı acı şeyler yeme
Sagol kuzum

Rica ederim çiçeğim stres yapıp moralini bozma. Basur için yatmadan önce salatalık yemeye özen göster hemde mideni rahatlatır ayrıca gece 1 bardak suya 5-6 tane gün kurusu koy sabah aç karnına suyuyla birlikte tüket geçmiş olsun 🙏🏻
Tamam gülüm tesekkur ederim genellikle şu aralar kayısı yiyorum o da iyi geliyor

Tamam gülüm tesekkur ederim genellikle şu aralar kayısı yiyorum o da iyi geliyor
Normal doğumda fazla ikinmazsan basur büyümez. Ama çok ikinirsan tetikler
Evet canim

Hayır ben ilk gebeligimde hamile olmadan önce bile vardı. Hayla aynı sorun var ve. Normal doğum yaptım hiç bir sorun yaşamadım normal doğumda da basurla alakalı sıkıntı cekmiyosun
Tamam cnm teşekkür ederimm

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sagol kuzum

Evet canim

Tamam cnm teşekkür ederimm
Rica ederim çiçeğim bünye kayısıya alışınca bir süre sonra fayda etmeyebiliyor yatmadan önce 1-2 tane de salatalık ye hem mideni rahatlatır hemde tuvalete kolay çıkarsın

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.