H Htc Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 11 19 Şubat 2023 #1 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım
37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 4,088 19 Şubat 2023 #2 Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Bir kontrole git cnm Oyla 0 Downvote
Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Bir kontrole git cnm
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 19 Şubat 2023 #3 Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Bi nst ye bağlan canım bakalım sancı çıkıyor mu belki doğum sancılarıdır Oyla 0 Downvote
Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Bi nst ye bağlan canım bakalım sancı çıkıyor mu belki doğum sancılarıdır
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 19 Şubat 2023 #4 Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Sancıların düzenli mi ağrı tam olarak ne tarafta ve sıklıkla oluyor dinlenince geçiyor mu Oyla 0 Downvote
Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Sancıların düzenli mi ağrı tam olarak ne tarafta ve sıklıkla oluyor dinlenince geçiyor mu
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 19 Şubat 2023 #5 Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... hastanye git nts yapdir Oyla 0 Downvote
Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... hastanye git nts yapdir
E Ebrubatu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 220 19 Şubat 2023 #6 Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... O haftalardan beri bende agri yaşyorum cnım ama seninki dogum sancısimi bilemem benimki deildi Oyla 0 Downvote
Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... O haftalardan beri bende agri yaşyorum cnım ama seninki dogum sancısimi bilemem benimki deildi
G gözde sevim Kayıtlı Üye Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 198 19 Şubat 2023 #7 Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Cnm bence yalancı sancilardir ama yinede net cektir Oyla 0 Downvote
Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Cnm bence yalancı sancilardir ama yinede net cektir
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 19 Şubat 2023 #8 Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Hastaneye gitmissindir heralde canım ağrın geçmemiş çünkü Oyla 0 Downvote
Htc' Alıntı: 37+4 akşamdan beri kasıklarım ağrıyor adet ağrısı gibi uyuyup uyandım şu saat oldu geçmemiş ağrı daha belirgin ama bel ağrım yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Hastaneye gitmissindir heralde canım ağrın geçmemiş çünkü
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 19 Şubat 2023 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Sancıların düzenli mi ağrı tam olarak ne tarafta ve sıklıkla oluyor dinlenince geçiyor mu Genişletmek için tıkla ... gamzem nasilsin canim kuzucuklar nasil Oyla 0 Downvote
Gamze Hümeyra' Alıntı: Sancıların düzenli mi ağrı tam olarak ne tarafta ve sıklıkla oluyor dinlenince geçiyor mu Genişletmek için tıkla ... gamzem nasilsin canim kuzucuklar nasil
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 20 Şubat 2023 #10 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: gamzem nasilsin canim kuzucuklar nasil Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür kuzum çocuklar da iyiler şükür uyuyorlar sen nasılsın kuzum Aysu nasıl Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: gamzem nasilsin canim kuzucuklar nasil Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür kuzum çocuklar da iyiler şükür uyuyorlar sen nasılsın kuzum Aysu nasıl