Acillll

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ünyeherbalifeyasemin tarafından oluşturulan Acillll başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,048 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acillll
Konbuyu başlatan Ünyeherbalifeyasemin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esin(defnem)

Ünyeherbalifeyasemin

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar iyi geceler
4 aylik hamileyim 3. Bebegim kasık agrilarim var ve günden gune daha da artmaya basladi sanki cocuk karnimda değilde tam kasigimda neden olur. Acillik bir durum varmidir acaba

Kızim olucak

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar iyi geceler
4 aylik hamileyim 3. Bebegim kasık agrilarim var ve günden gune daha da artmaya basladi sanki cocuk karnimda değilde tam kasigimda neden olur. Acillik bir durum varmidir acaba
Kasılma olabilir idrar yolu enfeksiyonu dan dolayı olabilir ama bunlarin ağrısı bianda olur bian geçer egerki DHA şiddetli artmaya başladıysa doktora gidin en kısa zamanda

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar iyi geceler
4 aylik hamileyim 3. Bebegim kasık agrilarim var ve günden gune daha da artmaya basladi sanki cocuk karnimda değilde tam kasigimda neden olur. Acillik bir durum varmidir
Sezaryen ile dogum yaptiysan eger bebek buyudukce dikis yerlerin agriyo olabilir mi cunku benm sag tarafima.pijamam degdikce agrio.. yada regli haftana denk geldiyse oda agri yaparmis ogun hemsirelerden biri bana oyle demisti

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi aynı ben benimde üçüncü gebeliğim ve kasiklarim çok ağrıyor inşallah bir sıkıntı olmaz canım 🥰🥰
Bnde 3 de böle oldum kasıktaydı sürekli agrı sızı oldu iş güç yapamadım zaten dr dedi asagıda bebek ayakları dik erken dogmasın demişti bende öle yaptım.son aylarda Sancın falan cogalırsa dr git hemen acılma cabuk oluyo 3 te. Bn yolda doguracaktım az kalsın. 🙄

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım normal ağrılar çok şiddetli değilse doktorlar olabilir diyor. Ama çok şiddetli ise çağırırlar sende bir görün bence

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar iyi geceler
Canim benimde 3. gebeliğim öbür hamilelikleri nde görmediğim şeyleri görüyorum ilk zamanlar çok zor geçti benim enerjim tükendi kasik ağrılarım çok oldu birde elektrik çarpması gibi birsey oluyor doktor hiçbir sıkıntı yok diyor oturup ağlıyorum acidan çok şükür şimdi biraz daha rahatım çok dikkat ediyorum böyle gerektiriyor maalesef usutmuyorum biraz eğilik kalsam hemen ağrım oluyor hemen üstüme battaniye alıp yatıyorum vücudunu tanimaya çalış ona göre hareket et insalllah benimki gibi sıkıntılardir önemli birşeyin yoktur bacaklarını uzatıp bol bol dinler sıcak tut kendini kış ayindayiz

Tüm sayfalar yüklendi.