Acilllll

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Acilllll başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,577 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acilllll
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 19 haftalık olduk hep diyordum bebeğimin tekmelerini hissetmiyorum diye az önce sanki böyle damar atar gibi oldu 3 kere acaba o bebekmiydi neydi ya bilemedim çok heyecanlandm kızlar acaba o ney ya🤭🙈🙈
Bende ilk psikolojik sanmıştım meğer kizimmis 😂😂 gözün aydın annesi daha kuvvetli hareketleri yakındır🤭

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 19 haftalık olduk hep diyordum bebeğimin tekmelerini hissetmiyorum diye az önce sanki böyle damar atar gibi oldu 3 kere acaba o bebekmiydi neydi ya bilemedim çok heyecanlandm kızlar acaba o ney ya🤭🙈🙈
Ayy çok sevindim sizin adiniza benim de ilk gebelik siz tam kaçinci haftada hissetmeye başladınız 10+1 biz

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İlk seğirme gibi hareketler oluyor sonradan sertleşir hareketler kuzum. Gözün aydın bebiş kendini hissettirmeye başlamış ❤️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Seni bilmem ama 25. Haftalardan sonrada hiç durmuyorlar canım bende 17.haftada hissetmiştim tekme artık dalgalanma göbeğimin inip kalkması falan çok komik 🤭

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebeğin hareket etmiş 21 haftada daha kuvvetli oluuyor yumurta fışkırması gibi.

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Oy maşallah isim düşündünüz mü ben çok Kararsız kaldım ya isimde
Hareketleri işte artık hergun çoğalır ben 22 haftaligim resmen kızım beni dövüyor 😜
😄😄😄🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende ilk psikolojik sanmıştım meğer kizimmis 😂😂 gözün aydın annesi daha kuvvetli hareketleri yakındır🤭
Amin inşallah ya😄😄🥰

Tüm sayfalar yüklendi.