Acilllll

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Acilllll başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,590 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acilllll
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 19 haftalık olduk hep diyordum bebeğimin tekmelerini hissetmiyorum diye az önce sanki böyle damar atar gibi oldu 3 kere acaba o bebekmiydi neydi ya bilemedim çok heyecanlandm kızlar acaba o ney ya🤭🙈🙈
Bebek bebek gözün aydın
Bide acilll yazmışsın ödüm koptu acaba bişey mi oldu diye
Allah seni ne etmeye 😂

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 19 haftalık olduk hep diyordum bebeğimin tekmelerini hissetmiyorum diye az önce sanki böyle damar atar gibi oldu 3 kere acaba o bebekmiydi neydi ya bilemedim çok heyecanlandm kızlar acaba o ney ya🤭🙈🙈
Bebişin canım benim ben çok erken farketmiştim. Damar atar gibi oluyor. Gözün aydın 💜

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Evet cnm bebeği hisettin artık yavaş yavaş hissedeceksin hatta hissetmeyecegin zamanalr olacak korkma ☺️ ilerleyen haftalarda daha da hissedersin

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Ya şu masumiyete bak "kızlar acaba o ney ya deyişi" rabbim evladini sana bağışlasın inşallah rabbine hayırlı bir kul anne babasına hayırlı bir evlat olur bebeğin hararetleri onlar kelebek kipirtisi gibi olur bı bakarsın birkaç gün hicbirsey olmaz korkma bunlar normal şeyler büyüdükçe hissedeceksin hayırlı ve sağlıklı olsun hepimizin evlatları hayırlı huzurlu bol hareketli geceler 😂❤️🌺
Ay ya Allah razı olsun 🙈🤭

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Ben 16 haftalıkken hissetmeye başlamıştım damar gibi bişey atıyor böyle tık tık tık diye evet canım bebeğin oynamaya başlamış ufak ufak 😌☺️

Tüm sayfalar yüklendi.