Nasıl hep aç oluyorsunuz kuzum ya yöntemi bana da desenize 6 ay 25 günlük gebeyim sadece 1 kilo almışımBende öyleyim canım hep açım mesela az önce yemek yedim şuan yine açım![]()

Nasıl hep aç oluyorsunuz kuzum ya yöntemi bana da desenize 6 ay 25 günlük gebeyim sadece 1 kilo almışımBende öyleyim canım hep açım mesela az önce yemek yedim şuan yine açım![]()
65 ile hamile kaldım şu an 66 yım kuzumKuuzm çok şaşırdım hamieller nasıl kilo alıyor sen çok mu zayifsin![]()
Emziriyorsan ondan da oluyor canım açken hep yemek lazımBen hamile değilim çok acikiyorum![]()
İnşallah alirsin aşkım ilk defa böyle kilo almayani duydum bebiş sağlıkli olusunda kuşum65 ile hamile kaldım şu an 66 yım kuzum
İnşallah canım Allah razı olsun bebeğin kilosu iyi dedi doktorİnşallah alirsin aşkım ilk defa böyle kilo almayani duydum bebiş sağlıkli olusunda kuşum![]()
Kiz ben hamile değilimEmziriyorsan ondan da oluyor canım açken hep yemek lazımgerçi benim için hiç farketmiyor ben normaldede yemeğe düşkünüm
![]()
Ayyyy maşallah subanallahİnşallah canım Allah razı olsun bebeğin kilosu iyi dedi doktor
Bende 27+5 günlüğüm en son 1 ay önce tartıldım 2 kilo almıştım şimdi bilmiyorum bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeğe çalışırken iştahım açıldı şuan kendimi hep aç hissediyorumNasıl hep aç oluyorsunuz kuzum ya yöntemi bana da desenize 6 ay 25 günlük gebeyim sadece 1 kilo almışım![]()
Kız yemek için hamile olmak mı gerekiyor az ye hep yeKiz ben hamile değilim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayyyy maşallah subanallah![]()
Aramızda fazla yokmuş kuzum bende 29+ 1 haftalık gebeyimBende 27+5 günlüğüm en son 1 ay önce tartıldım 2 kilo almıştım şimdi bilmiyorum bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeğe çalışırken iştahım açıldı şuan kendimi hep aç hissediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kız yemek için hamile olmak mı gerekiyor az ye hep ye![]()
Aynen öyle canım herşey bebişler için ❤Aramızda fazla yokmuş kuzum bende 29+ 1 haftalık gebeyim
Olsun kuzum sağlıklı olun da geri kalan herşey hallolur Allah'ın izniyle![]()