Adet gecikmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çocuklarm benim herşeyim tarafından oluşturulan Adet gecikmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,142 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet gecikmesi
Konbuyu başlatan Çocuklarm benim herşeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel
Ya kəzlar henüz hala adet olmadım çok korkuyorum 3 ay önce sezeryan oldum.
3 çocugum var 4 yəlda 3 çocuk yapdım
Doktor kesinlikle hamiıe kalmamalısın dedi hayatın riske girer dedi. Ya ben napayım 😔😔😔

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Ya kəzlar henüz hala adet olmadım çok korkuyorum 3 ay önce sezeryan oldum.
3 çocugum var 4 yəlda 3 çocuk yapdım
Doktor kesinlikle hamiıe kalmamalısın dedi hayatın riske girer dedi. Ya ben napayım 😔😔😔
Kuzum bi test al yap bi belki geçikme olmuştur süt koruyordu

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Süt nasıl korur ki40dan sonra adet oldum geçen ay
Süt korumaz canım en büyük hurafe o eltim süt korur dediler diye saldım ikinciyi kucağıma aldım diyor bende tüpleri baglatmayi düşünüyorum eşimde onayladı yaştan dolayı sorun yapmaz larsa baglattiricam

Hamilemisin canim?
Valla 3 gün oldu geçeli adetden. Mende heç belə olmamşdı ama qorunuyorduk çekinme yolu ile. Eşime söyledim nerdendi deyir men dökmedim diyor🤨 e bende bir umut olmaz diye düşündüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Süt korumaz canım en büyük hurafe o eltim süt korur dediler diye saldım ikinciyi kucağıma aldım diyor bende tüpleri baglatmayi düşünüyorum eşimde onayladı yaştan dolayı sorun yapmaz larsa baglattiricam
Ya öyle sütüm zaten az. Mamada veriyorum hiç sanmıyorum süt korur

Olsun kuzum sonuçta sütün var daha olabiliyor sen bi test al yap kafan karışmasın
Ya evet bu gün bakmam lazım ama korkuyorum napıcam doguramam kürtaj desen kötü ya çıkmazdayım

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Valla 3 gün oldu geçeli adetden. Mende heç belə olmamşdı ama qorunuyorduk çekinme yolu ile. Eşime söyledim nerdendi deyir men dökmedim diyor🤨 e bende bir umut olmaz diye düşündüm

Ya evet bu gün bakmam lazım ama korkuyorum napıcam doguramam kürtaj desen kötü ya çıkmazdayım
Yani süt korumuyor malesef çok kişi duydum bebeği 4 6 aylıkken hamile kalan test yaptır bi ozaman düşünürsün hayırlısı

Tüm sayfalar yüklendi.