Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya kəzlar henüz hala adet olmadım çok korkuyorum 3 ay önce sezeryan oldum.
3 çocugum var 4 yəlda 3 çocuk yapdım
Doktor kesinlikle hamiıe kalmamalısın dedi hayatın riske girer dedi. Ya ben napayım
Ya kəzlar henüz hala adet olmadım çok korkuyorum 3 ay önce sezeryan oldum.
3 çocugum var 4 yəlda 3 çocuk yapdım
Doktor kesinlikle hamiıe kalmamalısın dedi hayatın riske girer dedi. Ya ben napayım
Süt korumaz canım en büyük hurafe o eltim süt korur dediler diye saldım ikinciyi kucağıma aldım diyor bende tüpleri baglatmayi düşünüyorum eşimde onayladı yaştan dolayı sorun yapmaz larsa baglattiricam
ya kızlar adetim 1 gün geçdi ya.
yani ilişkiye giriyoruz ama çekinme yolu ile korunuyorduk dogumdan sonra 3ay sonra adet oldumda şimdo olmadım yani valla yest yapmaya korkuyorum
Valla 3 gün oldu geçeli adetden. Mende heç belə olmamşdı ama qorunuyorduk çekinme yolu ile. Eşime söyledim nerdendi deyir men dökmedim diyor e bende bir umut olmaz diye düşündüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Süt korumaz canım en büyük hurafe o eltim süt korur dediler diye saldım ikinciyi kucağıma aldım diyor bende tüpleri baglatmayi düşünüyorum eşimde onayladı yaştan dolayı sorun yapmaz larsa baglattiricam
Valla 3 gün oldu geçeli adetden. Mende heç belə olmamşdı ama qorunuyorduk çekinme yolu ile. Eşime söyledim nerdendi deyir men dökmedim diyor e bende bir umut olmaz diye düşündüm
Ya öyle sütüm zaten az. Mamada veriyorum hiç sanmıyorum süt korur
Ya öyle sütüm zaten az. Mamada veriyorum hiç sanmıyorum süt korur
Ya evet bu gün bakmam lazım ama korkuyorum napıcam doguramam kürtaj desen kötü ya çıkmazdayım