adetim geçiyor hamile olabilirmiyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aybikee tarafından oluşturulan adetim geçiyor hamile olabilirmiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,318 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı adetim geçiyor hamile olabilirmiyim
Konbuyu başlatan Aybikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aybikee

Aybikee

Kayıtlı Üye
rank
Normal şartlarda 25 kasım son adet günümdü dün adet görmem gerekiyordu ama bi kaç gün oynayabilir tabiki ama korunmadan ilişkim oldu bebek istiyoruz acaba yarın gidip kan versem belli olur mu net olarak yardımcı olur musunuz gebelik testlerinde hiç belli olmadı yaptım ama

Testlerde nasıl çıktı bugün 22 Aralık 25 dedin ona göre daha 3 gün var gününe ama kanda çıkar kesin sonuç istiyorsan kan testi yaptır canım
Normal şartlarda 25 kasım son adet günümdü dün adet görmem gerekiyordu ama bi kaç gün oynayabilir tabiki ama korunmadan ilişkim oldu bebek istiyoruz acaba yarın gidip kan versem belli olur mu net olarak yardımcı olur musunuz gebelik testlerinde hiç belli olmadı yaptım ama

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Adet döngünüz 28 mi?

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Evde yaptiginiz testlerde cikmamasi normal, cok erken. Kesin sonuc icin kan testi yaptirin.
Yinecde 26si gibi teste gidin derim, daha cok erken.

Aybikee

Kayıtlı Üye
rank
26 günde 1 oluyorsunuz yani tamam. 5 gün bekle canım hala adet olmadıysan hiç idrarda bakmakla uğraşma direk kan ver. Zaten eğer gebelik oluştuysa adetini 5 6 hün geçtiğinde 100 leri geçik beta verir net olur
Beklemim yarın gidip kan verüm dedüm ama çıkar mı acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Adet döngünüz 28 mi?

Adet döngünüz 28 mi?

Adet döngünüz 28 mi?
Adet döngünüz 28 mi?
26 28 degişiyor

25 i son günüm dedi ama olması ve bitmesi lazımmış
25 oldum 30 da bitti

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank

Bence varsa bişey çıkar ama bazılarında hemen belli olmaz ablamın eltisi test yapmıştı negatif çıktı adet olmayınca 4 gün sonra yine yaptı pozitif çıktı yani bazılarında hemen görünmez

Tüm sayfalar yüklendi.