Adetten kaç gün sonra bebek için başlıyım çalışmalara güzel anneler anne adayları bugün adet oldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Adetten kaç gün sonra bebek için başlıyım çalışmalara güzel anneler anne adayları bugün adet oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,430 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Adetten kaç gün sonra bebek için başlıyım çalışmalara güzel anneler anne adayları bugün adet oldum
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar güzel anneler ve anne adayları bugün adet oldum adetden kaç gün sonra bebek için çalışmalara başlıyım ❤️

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Ilk olarak hamile kalmak istiyosan en önemli şey stresten uzak durman , ben bi yıl uğraştım hamile kalmaya nezaman vazgectim dedimki ne olursa olsun artk kafama takmıycam o ay hamile kaldım

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ilk olarak hamile kalmak istiyosan en önemli şey stresten uzak durman , ben bi yıl uğraştım hamile kalmaya nezaman vazgectim dedimki ne olursa olsun artk kafama takmıycam o ay hamile kaldım
Gerçekten de öyle oluyo hiç bi zaman bu Ay olacak mı diye düşünme o ay olmuyo akışına bırak adetten itibaren 6-8-10-12-14-16 diye 2 günde bir deneyin beslenmene dikkat et sende eşinde bide ilişki sonrası hemen yıkanma bi saat filan bekle abdest için

Melisa Doğan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar güzel anneler ve anne adayları bugün adet oldum adetden kaç gün sonra bebek için çalışmalara başlıyım ❤️
Tahmını adet tarıhınden 14 gün önce yumurtlama oluyor,,bence adet bıtımınden sonra gün aşırı denemek lazım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben de bir sene sonra hamıle kaldım 6 haftada kese var bebek yok dedıler çok korkuyorum boş gebelik olur diye

Ovulasyon testi al eczanede onda belli olur çatlaman olunca adet olduğun günden itibaren say 12.ci gün başla hergün ovulasyon testi yap çatlama olunca belli oluyor testte ona göre ilişkin olur ve hamilelik tutma şansın artar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben adetim bittikten iki gün sonra hamile kaldım o 14 gün falan hikaye hesapladim yani son ilişkimi adwtten iki sonra oldu
Aynı şekilde bende adetimden 1 gün sonra hamile kaldım. Hatta bazen olur diye gününde yazıyordum ilişkinin ,hesaplara göre adetimden 1 gün sonra oldu regl 19nda bitti 20de gebe kaldım Bilmiyorum herkeste aynımı ama hiç yumurtlama zamanını takip etmedim tek ilişki günü tarih attım

Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kucağını doldursun🤲🏻 ,tüm anne adaylarının da

Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kucağını doldursun🤲🏻 ,tüm anne adaylarının da

Tüm sayfalar yüklendi.