Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adetten kaç gün sonra bebek için başlıyım çalışmalara güzel anneler anne adayları bugün adet oldum
Ilk olarak hamile kalmak istiyosan en önemli şey stresten uzak durman , ben bi yıl uğraştım hamile kalmaya nezaman vazgectim dedimki ne olursa olsun artk kafama takmıycam o ay hamile kaldım
Ilk olarak hamile kalmak istiyosan en önemli şey stresten uzak durman , ben bi yıl uğraştım hamile kalmaya nezaman vazgectim dedimki ne olursa olsun artk kafama takmıycam o ay hamile kaldım
Gerçekten de öyle oluyo hiç bi zaman bu Ay olacak mı diye düşünme o ay olmuyo akışına bırak adetten itibaren 6-8-10-12-14-16 diye 2 günde bir deneyin beslenmene dikkat et sende eşinde bide ilişki sonrası hemen yıkanma bi saat filan bekle abdest için
Ovulasyon testi al eczanede onda belli olur çatlaman olunca adet olduğun günden itibaren say 12.ci gün başla hergün ovulasyon testi yap çatlama olunca belli oluyor testte ona göre ilişkin olur ve hamilelik tutma şansın artar
Aynı şekilde bende adetimden 1 gün sonra hamile kaldım. Hatta bazen olur diye gününde yazıyordum ilişkinin ,hesaplara göre adetimden 1 gün sonra oldu regl 19nda bitti 20de gebe kaldım Bilmiyorum herkeste aynımı ama hiç yumurtlama zamanını takip etmedim tek ilişki günü tarih attım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kucağını doldursun ,tüm anne adaylarının da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kucağını doldursun ,tüm anne adaylarının da