Adım :)

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan Adım :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,500 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adım :)
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yillariminhasreti

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 6 aylikken bebekleeiniz tuttugunuzda adim atiyomuydu benimki atmiyo komsuda canimi sıktı biraz sorayim dedim
Canım, ben lisans çocuk gelişimi mezunuyum. 6 aylık bir bebek için yürümek çok erken bir davranış. Daha oturmaya yeni başlarlar. Merak etme elbette yürüyecek,koşacak ama asla başka cocuklarla kıyaslama. Kardeşler bile aynı ana babada büyümesine rağmen herşeylerifarklı olurken niye kendine ve çocuğuna bu kötülüğü yapıyorsun.kendini yetersiz hissettiren,gereksiz yorum yapanlardan uzak dur.

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 6 aylikken bebekleeiniz tuttugunuzda adim atiyomuydu benimki atmiyo komsuda canimi sıktı biraz sorayim dedim
Benim oğlan bir yaşını geçmişti emeklediginde can sıkıcak durum deil daha 6 aylık annesi ne bekliyorsun ondan her bebek aynı olmaz. O kıyaslama yapan komşu akrabalar heryerde var anca konuşurlar insana negatifi asilarlar bence strese girecek durum deil.

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Su komsular cok bilmisler hep bisey derler hic bitmezler cnm her cocuk ayni ayda adim aticak surunucek diye bisart yok hepsinin gelisimi farkli oluyor malesef bnm iki oglum var hicbirinin yaptigi digerine uymuyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ay kurban olurum ona büyüsün saglıkla inşAllah.benim kızımda büyüyor kırkımızda çıktı çok uslu bir kız oldu hiç yormuyor beni.seninkinin kilosu ne kadar oldu ? Anne sütümü veriyorsun ?
Ohhh yuzbinkere masallah🧿🧿🥰❤evet anne sutuyle besleniyor kuzum vala kilosunu bilmiyorum kuzum ya 2 hafta sonra gidecem bakalm aşıya bende cok merak edyorum kac oldu diye😍 kalca cikikligina gittiniz mi biz gitmedik daha önümüzdeki hafta dusunuyorum bakalm

Efsane1999

Kayıtlı Üye
rank
Ohhh yuzbinkere masallah🧿🧿🥰❤evet anne sutuyle besleniyor kuzum vala kilosunu bilmiyorum kuzum ya 2 hafta sonra gidecem bakalm aşıya bende cok merak edyorum kac oldu diye😍 kalca cikikligina gittiniz mi biz gitmedik daha önümüzdeki hafta dusunuyorum bakalm
Bende yarın gidicem doktora bakalım ne kadar olmuş kuzum.biz yaptık kalça müayinesini çok şükür her şey normal inşAllah yarında hiç bir şeyi olmaz🙏

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Bebekten bebeğe değişir canım
Saolun canlar
Cnm bu tarz şeyleri takma her çocuk bir değil .. her çocuğun gelişimi kendine özgü zamani gelince adımda atar koşar da 😍
Saolasin canimm :)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Su komsular cok bilmisler hep bisey derler hic bitmezler cnm her cocuk ayni ayda adim aticak surunucek diye bisart yok hepsinin gelisimi farkli oluyor malesef bnm iki oglum var hicbirinin yaptigi digerine uymuyor
Aynen canim ya moral bozuyo bazisi saolasin yorumun icin😊

Benim oğlan bir yaşını geçmişti emeklediginde can sıkıcak durum deil daha 6 aylık annesi ne bekliyorsun ondan her bebek aynı olmaz. O kıyaslama yapan komşu akrabalar heryerde var anca konuşurlar insana negatifi asilarlar bence strese girecek durum deil.
O komsu cok biliyo herseyi cocugun ayaklarindan tutar kolunu tutar kalkiyoku diye surekli test halinde dedimki doktora gerek yok sen varken🤭 saolasin cvp icinde🌼🌼🌼

Canım, ben lisans çocuk gelişimi mezunuyum. 6 aylık bir bebek için yürümek çok erken bir davranış. Daha oturmaya yeni başlarlar. Merak etme elbette yürüyecek,koşacak ama asla başka cocuklarla kıyaslama. Kardeşler bile aynı ana babada büyümesine rağmen herşeylerifarklı olurken niye kendine ve çocuğuna bu kötülüğü yapıyorsun.kendini yetersiz hissettiren,gereksiz yorum yapanlardan uzak dur.
Ne guzel dedin uzak durabilsek keske herseye yorum yapiyorlar emmesine kadar basta takiyodum lohusayken artik okdr degilde adim konusunu sorayim dedim yinede bazi bebek tutunca atiyomus benim ilk anneligim cok kucakta tutmada diyo o kadin :/ saol canim guzel yorumun icin💓

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.