Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,355 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Dus alsanda aynı olur kuzum bazen gecer bazen cok agrır cok ayakda kalmamaya calıs c
Hadi ya en iyisi dediğin gibi uzanayım canım inşallah geçer bir an önce ileri ki haftalarda ne yapacağım şimdiden kara kara düşünüyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim fıtığım var ağrısı kalçama vuruyordu ondan sordum canım ağrıyan bölgeye viks sür yoğun mentol varya ferahlarsın
Acaba bunu doktoruma söyleyim mi kontrolde canım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Soylebt
Hadi ya en iyisi dediğin gibi uzanayım canım inşallah geçer bir an önce ileri ki haftalarda ne yapacağım şimdiden kara kara düşünüyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️

Söyle canım ama çözüm olarak parol önerir bence çünkü bel fıtığı düşünülüyorsa teşhis için mr a girmen lazım oda gebesin radyasyon sakıncalı yapacak pek bişey de yok aslında dinlenmen lazım otururken belini yastıkla mutlaka destekle yatarken de biraz olsun ağrın hafifler ya da bel ve o bölgeye masaj yavaş hareketlerle

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank

Benimde o haftalarda basladı canım asırı agrı vardı gecmedı doguma kadar ayakta cok durduğum zaman daha cok agrı oluyordu

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kalçam çok ağrıyor bugün ya yürürken zorlanıyorum artık normal biliyorum ama otururken de rahat değilim uzanırken de ne yapsam iyi gelir
30 hefdamdayim canim diz kapaklarim agriyor ne yapacam bilmiyorum bel ucun doktorun agri kesici falan yazmadimi agrayan yerlere falan sur iyi gelir

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benimde o haftalarda basladı canım asırı agrı vardı gecmedı doguma kadar ayakta cok durduğum zaman daha cok agrı oluyordu
Sürekli dinlenmek gerek canım ama onada insanın canı sıkılıyor artık hayırlısı ile bir doğum vakti gelseydi

30 hefdamdayim canim diz kapaklarim agriyor ne yapacam bilmiyorum bel ucun doktorun agri kesici falan yazmadimi agrayan yerlere falan sur iyi gelir
Yok canım iki haftadır böyle zaten bugün brşaz daha fazla ama en son kontrolüm de sormuştum normal demişti geçmezse ağrı gel demişti benimde dinlenince rahatlıyor biraz az kaldı inşallah bu günlerde geçecek 🤲🤲

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Soylebt

Söyle canım ama çözüm olarak parol önerir bence çünkü bel fıtığı düşünülüyorsa teşhis için mr a girmen lazım oda gebesin radyasyon sakıncalı yapacak pek bişey de yok aslında dinlenmen lazım otururken belini yastıkla mutlaka destekle yatarken de biraz olsun ağrın hafifler ya da bel ve o bölgeye masaj yavaş hareketlerle
Allah yardımcın olsun canım çok ayakta kalmamaya calis bol bol dinlen o ağrıyı çok iyi bilirim fıtıktan dolayı 9 ay çektim çok zorladığı da parol içiyordum ama geçmiyordu

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım çok ayakta kalmamaya calis bol bol dinlen o ağrıyı çok iyi bilirim fıtıktan dolayı 9 ay çektim çok zorladığı da parol içiyordum ama geçmiyordu
Vallahi şu parolun kendine hayrı yok 😅 inan o kadar hasta oldum bir tane bile içmedim çünkü boşuna içeceğim biliyorum 🤦‍♀️ Allah razı olsun canım öyle yapacağım bende dinleneceğim bol bol

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tam kalçamın üstü yani öyle diyim canım kendimi yoracak bir iş yapmadım aslında normal gece evi topladım o kada

Tam kalçamın üstü yani öyle diyim canım kendimi yoracak bir iş yapmadım aslında normal gece evi topladım o kadar
Doktoruna mesaj çek canım ağrı çok da belki ilaç fln önerir

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kalçam çok ağrıyor bugün ya yürürken zorlanıyorum artık normal biliyorum ama otururken de rahat değilim uzanırken de ne yapsam iyi gelir
Bnm de öyle ya senle aynı haftadayiz. Hemen uyuşuyor her yerim bize sizliyr o çok daha kotu aglayasim geliyr bazen inanki rabbim hayirlisyla kurtaran bizleri

Tüm sayfalar yüklendi.