Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,355 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benimde aynı 31. Haftadayim. 😏
Zor geçen haftalar 🤦‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Beş hafta benden önde sin canım ama normaldir kemiklerinin genişlediği için doğuma hazırlıyor kendi ondan ağrıların oluyor hangi pozisyonda rahat oluyorsan öyle uzan fazla da kendini yorma
Sağol canım benim öyle yaptım biraz daha iyiyim inşallah hayırlısı ile atlatsaydık lu günleri de

Bnm de öyle ya senle aynı haftadayiz. Hemen uyuşuyor her yerim bize sizliyr o çok daha kotu aglayasim geliyr bazen inanki rabbim hayirlisyla kurtaran bizleri
Amin canım benim 🤲🤲

Bnm de öyle ya senle aynı haftadayiz. Hemen uyuşuyor her yerim bize sizliyr o çok daha kotu aglayasim geliyr bazen inanki rabbim hayirlisyla kurtaran bizleri
Amin canım benim 🤲🤲

Doktoruna mesaj çek canım ağrı çok da belki ilaç fln önerir
Yazmadım canım ya söylemişti çünkü son kontrolüm de ağrıların artabilir ama normal çok ağrın olursa parol iç geçmezse gel yanıma demişti

Amin canım benim 🤲🤲

Doktoruna mesaj çek canım ağrı çok da belki ilaç fln önerir
Yazmadım canım ya söylemişti çünkü son kontrolüm de ağrıların artabilir ama normal çok ağrın olursa parol iç geçmezse gel yanıma demişti
Kıyamam cnm benim Artık yolun sonuna geliyorsun bebek agırlaşıyor inşallah geçer cnm
Aynen öyle canım sağolasın 🤲🤲

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Inwallah canim inwallah evet az kaldi
Sürekli dinlenmek gerek canım ama onada insanın canı sıkılıyor artık hayırlısı ile bir doğum vakti gelseydi

Yok canım iki haftadır böyle zaten bugün brşaz daha fazla ama en son kontrolüm de sormuştum normal demişti geçmezse ağrı gel demişti benimde dinlenince rahatlıyor biraz az kaldı inşallah bu günlerde geçecek 🤲🤲

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kalçam çok ağrıyor bugün ya yürürken zorlanıyorum artık normal biliyorum ama otururken de rahat değilim uzanırken de ne yapsam iyi gelir
Dvit. Kullan kalsiyum kullan bol bol dinlen cnm benim oğlumdan kalan bı kalça ağrım vardı stres kırığı olmuştum felaketti erik kurusu ye faydası güzel 👍

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi şu parolun kendine hayrı yok 😅 inan o kadar hasta oldum bir tane bile içmedim çünkü boşuna içeceğim biliyorum 🤦‍♀️ Allah razı olsun canım öyle yapacağım bende dinleneceğim bol bol
Normalde faydası olmuyor ama nasılsa gebelikde faydası oluyor bana. Bendede baş ağrısı problemi var arveles bile içsem geçmez normalde şimdi minoset geçiriyor. Yinede çok ağrın olursa deneyebilirsin bir zararı yok. Birde eczacim bana nbt life magsi diye bir magnezyum verdi çok etkili kabızlığa ağrılara kasılmalara çok iyi geliyor.

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Normalde faydası olmuyor ama nasılsa gebelikde faydası oluyor bana. Bendede baş ağrısı problemi var arveles bile içsem geçmez normalde şimdi minoset geçiriyor. Yinede çok ağrın olursa deneyebilirsin bir zararı yok. Birde eczacim bana nbt life magsi diye bir magnezyum verdi çok etkili kabızlığa ağrılara kasılmalara çok iyi geliyor.
Kız o parol hiç bir işe yaramıyordogum yaptım 2 ay sonra apandisit patladı yeri gögü ilettim ameliyattan sonra cam şişe parol taktılar işeyaramadı düşün

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Dvit. Kullan kalsiyum kullan bol bol dinlen cnm benim oğlumdan kalan bı kalça ağrım vardı stres kırığı olmuştum felaketti erik kurusu ye faydası güzel 👍
Çok sağol canım zaten dvt yazmıştı doktor arada içiyorum ne yalan söyleyim sürekli kullanamıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.