Sorum var Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde DenizBahaninAnnesi tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 685 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan DenizBahaninAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

DenizBahaninAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Anneler 29 haftalığım ayrıntılı ultrason yaptıramadım randevu bulamadığım için ve son bir kaç haftadır karnında ve kasıklarımda batma şeklinde ağrı oluyor vajinamda ise baskı ve ağrı hissediyorum bu normal mi? Benden yada bebekten sıkıntı olabilir mi?

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Anneler 29 haftalığım ayrıntılı ultrason yaptıramadım randevu bulamadığım için ve son bir kaç haftadır karnında ve kasıklarımda batma şeklinde ağrı oluyor vajinamda ise baskı ve ağrı hissediyorum bu normal mi? Benden yada bebekten sıkıntı olabilir mi?
Turkiye nin sistemini cok bilmiyorum ama acil e gidebilirsin,şikayetlerini soyle mutlaka ultrason alırlar,sende rahatlarsin🥰içini ferah tut,bende aynıyım seninle cuma randevum var ve dun vajinada baskı hissettim sonra geçti bir daha olmadi,bence normal ama bakalim gidince ne diyecek

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım normal bir durum ama geçmez ise doktora görün

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım bebek döndüğü için de olabilir enfeksiyon kaynaklı ağrı da olabilir doktora gitmeden bilemezsin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.