Bende 38+2 çok heyecanliyim heran olucak gibi hissediyorumBende 38×3 um ilk gebeligim haftaya pazartesi normalmi sezeryanmu karar verecek doktor bakalm
Bende 38+2 çok heyecanliyim heran olucak gibi hissediyorumBende 38×3 um ilk gebeligim haftaya pazartesi normalmi sezeryanmu karar verecek doktor bakalm
Çok sağol cnm bn 2 3 gündür karnım ağrıyor kilma yüzünden oldu galibaBelden Giriyor cnm ağrı gibi oluo
Normal mi dusunuyosunzBende 38+2 çok heyecanliyim heran olucak gibi hissediyorum
Ikinci çocuğum Allah nasip ederse normal.dogsunNormal mi dusunuyosunz
İnşallah rabbim yardımcın olsun20 ağustosta Allah izin verirseplanlı sezaryen
Ya ben 37 olmama dakikalar kalmış. Çok heyecanlıyım biran önce gelirlerde rahatlarız diyorum ya..Bende 38+2 çok heyecanliyim heran olucak gibi hissediyorum
Ya her kesde aynı deyil ki. Benim erkeklerde belim agrıyor sonra karnıma vuruyordu. Bunda yani kızda sancı karnımdan vuruyor belime. İşte bi qarip oluyorda. Dogum sancısını kimse karışdıramaz. Öyle bişi kiiBelden Giriyor cnm ağrı gibi oluo
Senin az kalmış canım bizim daha Eylül sonları gibi ya bakalımAğustosta dogurucak olanlar kimler. Bakalım hangimiz çabuk dogurucaz.. yazın lütfen![]()
Yani cnm genelde belden ve karından giriyor ztn başka yerden girmioİnşallah rabbim yardımcın olsun
Ya ben 37 olmama dakikalar kalmış. Çok heyecanlıyım biran önce gelirlerde rahatlarız diyorum ya..
Ya her kesde aynı deyil ki. Benim erkeklerde belim agrıyor sonra karnıma vuruyordu. Bunda yani kızda sancı karnımdan vuruyor belime. İşte bi qarip oluyorda. Dogum sancısını kimse karışdıramaz. Öyle bişi kii![]()
Bende 37 haftadeyim gecen hafta 20 agustos dogum olabilir dedi dun 30 agustos bakalim hayirlisi saglikla gelsinde karnim cok asagya inmis oyuzden oyle dedi galibaAğustosta dogurucak olanlar kimler. Bakalım hangimiz çabuk dogurucaz.. yazın lütfen![]()