Ahh su kocalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evinn tarafından oluşturulan Ahh su kocalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,469 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ahh su kocalar
Konbuyu başlatan Evinn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Aynen Kuzum hatırladım evet sen söylemiştin. Kız ben adamı görmüyorum ki ne ara ne yapacağım. O uzaktayken de işe yarar mı acaba tuzlu su falan 🙄
Sakinlik werdiqi için yarıyor kusum. eşim uzmn cws mesela coqu wakit şehir dışında oluyor qunu birlik qorewlerde önceden çok arar sorardım snra ben aramayı bıraktım şimdi seda önceden böyle deqildin diyor masucuktan aklimdaydin unuttum diyorum o daha çok üstüme düşüyor. Kitaplarla beraber uyqulasm nolur Allah bilir 🤭

Tamam canım haber ver sen 😂 hahah Allah seni ne güldüm ya aynen bizede kâr etmez valla 😂 aman hepsi odun kuzum ya olmayanı yokki inşallah işe yararda faydasını görürsün. Ekran görüntüsü alıp paylaşıyor Esra ezmeci kendisine gelen mesajları görüyorum bazende. Hediyeler çiçekler vs işe yaradı diyorlar hep. Doğru mu değil mi bilinmez senden kesin olarak öğreniriz artık 😂
Eşim kitabı da gördü 😂😅 tuzlu su mu yapaecak der😂😄benim Instagram onda da açık görüyor ya 😅😅bende aynen dedim senin Instagram neydi canım takip etsem seni ordan tabi bı sakıncası yoksa senin icin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sakinlik werdiqi için yarıyor kusum. eşim uzmn cws mesela coqu wakit şehir dışında oluyor qunu birlik qorewlerde önceden çok arar sorardım snra ben aramayı bıraktım şimdi seda önceden böyle deqildin diyor masucuktan aklimdaydin unuttum diyorum o daha çok üstüme düşüyor. Kitaplarla beraber uyqulasm nolur Allah bilir 🤭
İnşallah işe yarar canım😂

Ben tuzlu suyu yapıyorum walla çok etkili hem benim üzerimde hem eşime karşı kuşum. Ben sakin oluyorum politiqim hep eşime karşı, o öpüyor iltifatlar sürekli ediyor oncedende yapardı ama şimdi daha bi başka bi dediqimi ikiletmez cinsel capayi yapmadm kitaplar yok eline normalde yapıyorum kulaktan duymayla. En büyük artısı tuzlu suyun eşim işte beni aramazdı her işe qittiqnde arıyor. Yani çok işe yarıyor kuşum tawsiye ederim msjmi qorenlere 🤗 merweyede ben söylemiştim
Bı yapayım canım ama o yaptığımı bilirse de gene de etki ediyor mu yoksa gizli mi yapmam lazım😊🥰

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Eşim kitabı da gördü 😂😅 tuzlu su mu yapaecak der😂😄benim Instagram onda da açık görüyor ya 😅😅bende aynen dedim senin Instagram neydi canım takip etsem seni ordan tabi bı sakıncası yoksa senin icin

Bı yapayım canım ama o yaptığımı bilirse de gene de etki ediyor mu yoksa gizli mi yapmam lazım😊🥰
Ben tuzlu su yaptqimi söylemiyorum bilmemesi daha iyi diyor esra ezmeci de

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım ben demiştim Ben aldım canım 🤭😄yeni aldım ama daha okumadım malum benim bebekle okumak biraz zor gündüz ikimiz uyuyoruz gece dolaniyoruz . İşe yarar mı bilmem 😄en son kitabını aldım şöyle bı göz gezdirdim cinsel çapa felan var bakalım denicez ise yaricakmi 😂😂

Ben dememistim kuzum
Ayy vallahi butun yorumlari okudum karnima agrilar girdi ama olaya fransiz kaldim canim bu tuzlu suyla ne yapiyorsuz cinsel çapa ne demek😄

Ayy vallahi butun yorumlari okudum karnima agrilar girdi ama olaya fransiz kaldim canim bu tuzlu suyla ne yapiyorsuz cinsel çapa ne demek😄
😅😅Canım gece yatmadan normal bayo yaptıktan sonra 1 lt suya 2 yemek kaşığı tuz atıyorsun sağ omzundan sola doğru dokuyorsun durlanmadan çıkıyorsun dişilik enerjini arttiriyomus güya eşin yada çevrendeki hem cinsin seni çekici buluyormus 😅😅capalama da ister boynuna ister avuç içine gün içince masaj yapar gibi baskı uyguluyorsun ama hep aynı yere yapacaksın mesela ilk omzuna yaptıysan hep omzuna ama güzel bı anında güzel söz söyleyerek yapacakmissin 21 gün yapın diyor . Sonra eşin hep seni hatırlayacak mis mesela eline omzuna dokunan olunca hep aklına sen gelecekmissin iz birakacakmissin yani😅😅neyse kizlar durun ben gece bı post açayım size kitaptan sayfalardan önemli olanı çekeyim atayım hep beraber deneyelim😅😅😊😄

Cinsel çapa da cinsel ilişki sırasında yada sonrasında aynı boynuna yada avuç içine masaj bende tam okumadım kitabı 😅😅

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
😅😅Canım gece yatmadan normal bayo yaptıktan sonra 1 lt suya 2 yemek kaşığı tuz atıyorsun sağ omzundan sola doğru dokuyorsun durlanmadan çıkıyorsun dişilik enerjini arttiriyomus güya eşin yada çevrendeki hem cinsin seni çekici buluyormus 😅😅capalama da ister boynuna ister avuç içine gün içince masaj yapar gibi baskı uyguluyorsun ama hep aynı yere yapacaksın mesela ilk omzuna yaptıysan hep omzuna ama güzel bı anında güzel söz söyleyerek yapacakmissin 21 gün yapın diyor . Sonra eşin hep seni hatırlayacak mis mesela eline omzuna dokunan olunca hep aklına sen gelecekmissin iz birakacakmissin yani😅😅neyse kizlar durun ben gece bı post açayım size kitaptan sayfalardan önemli olanı çekeyim atayım hep beraber deneyelim😅😅😊😄

Cinsel çapa da cinsel ilişki sırasında yada sonrasında aynı boynuna yada avuç içine masaj bende tam okumadım kitabı 😅😅
Su özel qece seysi warms onu paylaş kız neyms onu merak ediyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar