Ahh su kocalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evinn tarafından oluşturulan Ahh su kocalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,438 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ahh su kocalar
Konbuyu başlatan Evinn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
😅😅Canım gece yatmadan normal bayo yaptıktan sonra 1 lt suya 2 yemek kaşığı tuz atıyorsun sağ omzundan sola doğru dokuyorsun durlanmadan çıkıyorsun dişilik enerjini arttiriyomus güya eşin yada çevrendeki hem cinsin seni çekici buluyormus 😅😅capalama da ister boynuna ister avuç içine gün içince masaj yapar gibi baskı uyguluyorsun ama hep aynı yere yapacaksın mesela ilk omzuna yaptıysan hep omzuna ama güzel bı anında güzel söz söyleyerek yapacakmissin 21 gün yapın diyor . Sonra eşin hep seni hatırlayacak mis mesela eline omzuna dokunan olunca hep aklına sen gelecekmissin iz birakacakmissin yani😅😅neyse kizlar durun ben gece bı post açayım size kitaptan sayfalardan önemli olanı çekeyim atayım hep beraber deneyelim😅😅😊😄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cinsel çapa da cinsel ilişki sırasında yada sonrasında aynı boynuna yada avuç içine masaj bende tam okumadım kitabı 😅😅
Aaa bu hangi kitap kız

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
😅😅Canım gece yatmadan normal bayo yaptıktan sonra 1 lt suya 2 yemek kaşığı tuz atıyorsun sağ omzundan sola doğru dokuyorsun durlanmadan çıkıyorsun dişilik enerjini arttiriyomus güya eşin yada çevrendeki hem cinsin seni çekici buluyormus 😅😅capalama da ister boynuna ister avuç içine gün içince masaj yapar gibi baskı uyguluyorsun ama hep aynı yere yapacaksın mesela ilk omzuna yaptıysan hep omzuna ama güzel bı anında güzel söz söyleyerek yapacakmissin 21 gün yapın diyor . Sonra eşin hep seni hatırlayacak mis mesela eline omzuna dokunan olunca hep aklına sen gelecekmissin iz birakacakmissin yani😅😅neyse kizlar durun ben gece bı post açayım size kitaptan sayfalardan önemli olanı çekeyim atayım hep beraber deneyelim😅😅😊😄

Cinsel çapa da cinsel ilişki sırasında yada sonrasında aynı boynuna yada avuç içine masaj bende tam okumadım kitabı 😅😅
😄😄😂

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar birsey soracam bu çapa olayı nedir ben hicbirsey anlamadim

Bu tuzlu suyla noluyo muş

Son düzenleme:

Yagmur2506

Kayıtlı Üye
rank
Bncede eksiiqi yok fazlası oluyor 🤭😁
Adam kavgaya yer ariyor birde tuzlu su ile biraksam kendimi yaklassa tuzluyum diye bi ton kavga 🥴

Ayy vallahi butun yorumlari okudum karnima agrilar girdi ama olaya fransiz kaldim canim bu tuzlu suyla ne yapiyorsuz cinsel çapa ne demek😄
Ya onuda gectim benim ki kayserili hergun duş aliyorum diye kavga ediyoruz birde tuzu vucuduma doktugumu duysa bosanma sebebi 😂😂

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Adam kavgaya yer ariyor birde tuzlu su ile biraksam kendimi yaklassa tuzluyum diye bi ton kavga 🥴

Ya onuda gectim benim ki kayserili hergun duş aliyorum diye kavga ediyoruz birde tuzu vucuduma doktugumu duysa bosanma sebebi 😂😂
Bi açıklama bulursun kuşum pembe yalan onadami kızar

Yagmur2506

Kayıtlı Üye
rank
Bi açıklama bulursun kuşum pembe yalan onadami kızar
Valla bu benim 2. Evliligim anladimki adam gibi adam yok simdi bundanda hamileyim allah sonumu hayir etsin gece gece yine yapacagini yapti yatti asagiya instagram a yegenimle resmimi attim diye kavga hesabim gizli yabanci kimse gormuyor adam normal degilki her hareketi anormal guya 5 yildir taniyorum al sana tanimak ayni eve girmeden kimse kimseyi taniyorum demesin

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Valla bu benim 2. Evliligim anladimki adam gibi adam yok simdi bundanda hamileyim allah sonumu hayir etsin gece gece yine yapacagini yapti yatti asagiya instagram a yegenimle resmimi attim diye kavga hesabim gizli yabanci kimse gormuyor adam normal degilki her hareketi anormal guya 5 yildir taniyorum al sana tanimak ayni eve girmeden kimse kimseyi taniyorum demesin
Büyüklerin sana hiç demedilermi kuşum yastık deqisir kader deqismez diye. Rabbim başıma yazmasn Allaha büyük konuşmayım bosansam asla 2 ewliliqi yapmam. Keşke sende yapmasaymssn yada baktın iyi deqil qebe kalmasydin inan çok üzüldüm insaAllah biran önce ewine huzur dolar 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar