Ben öyle bi pozisyona düşmedim daha eltim yok kuşum anasi bisey dedimmi seda qibisni bulmazsnz der. Senin durumunu yaşasam bu sakinlikte olmam zaten. Ne yapmaslarda yapmsm önce beni sawun snra qel sorqula derim. Öyle iş olmazAynen katılıyorum insan kiymet gördükçe kiymedi artar ama bazı kocaladar kiymeti verdikçe afedersin gotleri kalkiyo ben 10 seneden beri yapıyorum ediyorum kıymet gösteriyorum ama bikere bile bana kıymet verdiğini görmedim bu sadece evde yardım etmesi değil yengeleri benim hakkımda bişeyler söyler benim eşim bunu yapmaz demez onların yanında susar tamm yenge der gelir bana sen böyle yapmişsin neden yapmışsın demez anca kızar herşey karşılıklı doğru ama bazıları verdiğim kıymetin değerini gormicek anlamicak kadar kör gülüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Walla benimde öyle bana la dese özür dile diyorumNe diyim kuzum bu erkekleri anlamak bazen çok zor oluyor. Bende eşime cvb verdiğim zamn çileden çıkar hoşuna gitmez hemen susarkonuşmak tartışmak bile istemiyor
Aynn kuzum bizde öyleyiz cvb verir vermez susar güler sonra bana , bide özür dilettiririm üstüneçok şükür tartışmamız yoktur bazen olur öyle arada eşim ona da pişman oluyor
![]()

Son düzenleme: