Ahh su kocalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evinn tarafından oluşturulan Ahh su kocalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,513 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ahh su kocalar
Konbuyu başlatan Evinn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Aynen katılıyorum insan kiymet gördükçe kiymedi artar ama bazı kocaladar kiymeti verdikçe afedersin gotleri kalkiyo ben 10 seneden beri yapıyorum ediyorum kıymet gösteriyorum ama bikere bile bana kıymet verdiğini görmedim bu sadece evde yardım etmesi değil yengeleri benim hakkımda bişeyler söyler benim eşim bunu yapmaz demez onların yanında susar tamm yenge der gelir bana sen böyle yapmişsin neden yapmışsın demez anca kızar herşey karşılıklı doğru ama bazıları verdiğim kıymetin değerini gormicek anlamicak kadar kör gülüm
Ben öyle bi pozisyona düşmedim daha eltim yok kuşum anasi bisey dedimmi seda qibisni bulmazsnz der. Senin durumunu yaşasam bu sakinlikte olmam zaten. Ne yapmaslarda yapmsm önce beni sawun snra qel sorqula derim. Öyle iş olmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne diyim kuzum bu erkekleri anlamak bazen çok zor oluyor. Bende eşime cvb verdiğim zamn çileden çıkar hoşuna gitmez hemen susar🤣😂 konuşmak tartışmak bile istemiyor 🤣😁

👍😉

Aynn kuzum bizde öyleyiz cvb verir vermez susar güler sonra bana , bide özür dilettiririm üstüne 🤣😂 çok şükür tartışmamız yoktur bazen olur öyle arada eşim ona da pişman oluyor 🤷😁😆
Walla benimde öyle bana la dese özür dile diyorum🤣🤣 böyle böyle sayqiyi koyuyorum asamayacaqi yeri biliyor

Son düzenleme:

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ben öyle bi pozisyona düşmedim daha eltim yok kuşum anasi bisey dedimmi seda qibisni bulmazsnz der. Senin durumunu yaşasam bu sakinlikte olmam zaten. Ne yapmaslarda yapmsm önce beni sawun snra qel sorqula derim. Öyle iş olmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Walla benimde öyle bana la dese özür dile diyorum🤣🤣 böyle böyle sayqiyi koyuyorum asamayacaqi yeri biliyor
Tabiki öyle canım ben kendime değer vermezsem kim verecek🤣😂. Ben ona nasılsam oda bana öyle olmak zorunda herkes sınırını bilecek. Bir söz var hani "Bendeki yerini, sendeki yerim belirler." diye o hesap işte👍😉

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki öyle canım ben kendime değer vermezsem kim verecek🤣😂. Ben ona nasılsam oda bana öyle olmak zorunda herkes sınırını bilecek. Bir söz var hani "Bendeki yerini, sendeki yerim belirler." diye o hesap işte👍😉
Öyle qercekten sınır çizmek qerek. Ama işte her insan bir deqile çıkıyor kapı senin benim onunki dizqinlenir şununki bununki dizqinlenmez

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Koca yazısını görünce saydırmaya başlıyorum ben canım 😂 seninki ne yaptı
Allahım herkesin evine huzur mutluluk doldursun çok şükür bziim bir problemimiz yok 14 senedir ne eşim ne ben birbirimizi incitmedik üç hamilelik yaşadım isim konusun da zitlasmak dışında bir sıkıntı yaşamadım ucundede aynısını yaptı 🤭🤭🤭

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Allahım herkesin evine huzur mutluluk doldursun çok şükür bziim bir problemimiz yok 14 senedir ne eşim ne ben birbirimizi incitmedik üç hamilelik yaşadım isim konusun da zitlasmak dışında bir sıkıntı yaşamadım ucundede aynısını yaptı 🤭🤭🤭
Amin canım inşallah. Ne güzel valla sevindim senin adına Allah bozmasın 🙏 niye kız üçünde de olmadı mı senin istediğin 😂

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım inşallah. Ne güzel valla sevindim senin adına Allah bozmasın 🙏 niye kız üçünde de olmadı mı senin istediğin 😂
İlkine Mete dedi abisinin adı Mehmet koydu ikinciye ben gıcık alıyorum diye Alparslan dedi benim babamın adını koydu Tahir supriz yaptı kimliği getirdi kızımda da anasının adı bessey dedi benim adımı koydu semra oldu hamilelik süresince isim için uğraşır hoşuna gidiyor beni söyletmek deme kki Allahım sizlerinde yuvasına huzur mutluluk doldursun canim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
İlkine Mete dedi abisinin adı Mehmet koydu ikinciye ben gıcık alıyorum diye Alparslan dedi benim babamın adını koydu Tahir supriz yaptı kimliği getirdi kızımda da anasının adı bessey dedi benim adımı koydu semra oldu hamilelik süresince isim için uğraşır hoşuna gidiyor beni söyletmek deme kki Allahım sizlerinde yuvasına huzur mutluluk doldursun canim
Seni kızdırmak için yapıyor demek canım sonunda istemediklerinde olmamış en azından adam babanın adıyla sürpriz bile yapmış 😊 aman en büyük sıkıntınız hep bunlar olsun inşallah kuzum amin amin inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar