Ahh su kocalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evinn tarafından oluşturulan Ahh su kocalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,469 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ahh su kocalar
Konbuyu başlatan Evinn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
He götüm diyeydin çalışmayi düşünecek kadar kendi aklım yokmu deseydin
Evlenmeden önce de calisiyordum ama kaynanam olacak akrep ile görümcem olacak yılanin lafı ben bosandm böyle oldu o da bişey yapamaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Agzinin payini verince hemen kim seni dolduruyor kim akil veriyor sanki bizde onlar gibi geri zekaliyiz
Herşeye sussup oturduğumuz için bişey diyince öyle oluyor bacım

Benim ki de biz nisanliyken gece gunz dua ederdi onlardan kurtulacak diye ona yemek bile vermezdi anası evlendi tapmaya başladı ailesine
Kaynanalarimiz oğulları evlenince bize nispet oğullarına tapmaya basliyor çünkü aslan oğlum canım oğlum oğulları para kazanıp bizim karnımızı doyuruyor biz onların parasını yoyorz

Bir insan kendi namusuna o lafı kullanıyorsa ondan her halt beklenir sen o terbiyesize dikkat et
Takılıyorum herşeyin bir cizgisi durması gerekti nokta var

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Iki aylik bebegim var üç buçuk bi kızım var ne babalık ne kocalık biliyor varsa yoksa ailesi
Rabbim yardımcın olsun inşallah ama düzelir elbet sabret
Kız bende öyle tehtit ettim ama yine ayni b..k afedersiniz hatta dedim seni polise şikayet ederim hapse atarim sen sığına evine mi gidecek oraya gidersen ker..yede gidersin bana dedi bende evet senin yanında kalacağıma oraya giderim dedim hic değişen bir şey yok
Üzme kendini Allah büyüktür elbet düzelecek bnde kaç kere ddm aynı şekil dinlemedi inanki sonra da dinleyeceği tuttu Allah büyüktür canını sıkma ama ailede de biraz iş bitiyor bnm kaynanam kaynım kayın pederrim en küçük bsyde hemen uyariyolar onu kayın pederrim çok kızar öyle şeylere onunda korkusu var tabi

Bence herkes denemesin 😄😂 eşinizin ne diyeceğine göre söyleyin birde sen zahmet etme bn giderim derse 😂😄😄
Doğru oda var çoğu öküz de öyle 😂

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kız bende öyle tehtit ettim ama yine ayni b..k afedersiniz hatta dedim seni polise şikayet ederim hapse atarim sen sığına evine mi gidecek oraya gidersen ker..yede gidersin bana dedi bende evet senin yanında kalacağıma oraya giderim dedim hic değişen bir şey yok
Rezil herif böyle bir insandan ne baba olur ne koca tamamen rezil 🤬🤬 yeni doğum yapmış kadına yaptıklarını Allah sorsun ondan inşallah yazık yaa! Cidden sinir oldum ailen yok mu birkaç gün onlara git ne ara ne sor belki aklı başına gelir ne bileyim kuzum yaa Allah'ım yardımcın olsun 🙏

Kız evlendikten sonra ana bacı kıymete biniyor evlenmeden önce birbirlerinin suratlarına bakmıyorlar. Bizden iki sevgi ilgi görüyorlar bitarafları kalkıyor hepsi aynı bu yılanların
Bizimki de ailesine ölür bir ablası var hele o ne derse doğrudur bizimkinin gözünde cidden sevimsiz bir durum. Ama şimdi tamamen öküz desem haksızlık ederim şuan çok hastayım kusuyorum diye acıyor üzülüyor birşeyler yapmaya çalışıyor ama sanki çift karakteri var şu halimde beni sinir etmeyi de çok seviyor bilmiyorum bazen beni çok seviyormuş gibi hissediyorum bazen sanki elinden gelse boğacakmış gibi dengesiz yani 🤦🤦 bazen yardım eder bana bulaşıkları yıkar evi temizlemeye yardım eder bana Özel birşeyler alır ki ye iç diye bazen de asla umursamaz bilmiyorum kadınları çözmek zormuş da erkekler çok mu basit 🤨🤨🙄

Yılan 🐍 yilan kesinlikle katılıyorum sana canım 🐍
Senin yorumlara bayılıyorum 😅🤗

Son düzenleme:

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yardımcın olsun inşallah ama düzelir elbet sabret

Üzme kendini Allah büyüktür elbet düzelecek bnde kaç kere ddm aynı şekil dinlemedi inanki sonra da dinleyeceği tuttu Allah büyüktür canını sıkma ama ailede de biraz iş bitiyor bnm kaynanam kaynım kayın pederrim en küçük bsyde hemen uyariyolar onu kayın pederrim çok kızar öyle şeylere onunda korkusu var tabi

Doğru oda var çoğu öküz de öyle 😂
Bende sabrediyorum benim ki de tan tersi ailesi doldurur onlar hayatımızda olmasaydi evliliğim bu hale gelmezdi

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Rezil herif böyle bir insandan ne baba olur ne koca tamamen rezil 🤬🤬 yeni doğum yapmış kadına yaptıklarını Allah sorsun ondan inşallah yazık yaa! Cidden sinir oldum ailen yok mu birkaç gün onlara git ne ara ne sor belki aklı başına gelir ne bileyim kuzum yaa Allah'ım yardımcın olsun 🙏

Bizimki de ailesine ölür bir ablası var hele o ne derse doğrudur bizimkinin gözünde cidden sevimsiz bir durum. Ama şimdi tamamen öküz desem haksızlık ederim şuan çok hastayım kusuyorum diye acıyor üzülüyor birşeyler yapmaya çalışıyor ama sanki çift karakteri var şu halimde beni sinir etmeyi de çok seviyor bilmiyorum bazen beni çok seviyormuş gibi hissediyorum bazen sanki elinden gelse boğacakmış gibi dengesiz yani 🤦🤦 bazen yardım eder bana bulaşıkları yıkar evi temizlemeye yardım eder bana Özel birşeyler alır ki ye iç diye bazen de asla umursamaz bilmiyorum kadınları çözmek zormuş da erkekler çok mu basit 🤨🤨🙄

Ailem var aileme gitsem de her şey dahada rezil olur çocukların perişan olur

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Genelleme yapmayalm bayanlar benm kocamm beyimde yok çok şükür 🤲😅
Aynn kuzum 😉. Bizim kızlar aşırı dolmuşlar içlerini döküyor lar🤣 . Değeriniz sizin elinizde kızlar siz ona niye böyle yapıyorsunuz dedikçe onlar daha fazlasını yaparlar, çünkü sizin onlara ihtiyacınız varmış ve onları umursuyor muş gibi algılarlar. Onlar size nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranın. Ve hiç bir dediğini takmayın size ne söylüyorsa sizde onlara aynısını söyleyin kendileri susarlar. Çünkü siz onlara artık cvb veriyorsunuz diye sizinle tartışmak istemezler 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar