Ahh su kocalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evinn tarafından oluşturulan Ahh su kocalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,513 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ahh su kocalar
Konbuyu başlatan Evinn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Takma canım bebeğinle ilgilen ❤️
Takmamaya çalışıyorum canim bende sağ ol❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynn kuzum 😉. Bizim kızlar aşırı dolmuşlar içlerini döküyor lar🤣 . Değeriniz sizin elinizde kızlar siz ona niye böyle yapıyorsunuz dedikçe onlar daha fazlasını yaparlar, çünkü sizin onlara ihtiyacınız varmış ve onları umursuyor muş gibi algılarlar. Onlar size nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranın. Ve hiç bir dediğini takmayın size ne söylüyorsa sizde onlara aynısını söyleyin kendileri susarlar. Çünkü siz onlara artık cvb veriyorsunuz diye sizinle tartışmak istemezler 😉
Canım öyle de olmuyor bazı insanda yoksa yok anlamazlar eşimle bazen dediğin gibi kedi köpek gibi oluruz her dediğine cevap veririm aynısını yapıyorum gittikçe daha azıyor vay neymiş ben ona cevap veriyorum karşılık veriyorum

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Aynn kuzum 😉. Bizim kızlar aşırı dolmuşlar içlerini döküyor lar🤣 . Değeriniz sizin elinizde kızlar siz ona niye böyle yapıyorsunuz dedikçe onlar daha fazlasını yaparlar, çünkü sizin onlara ihtiyacınız varmış ve onları umursuyor muş gibi algılarlar. Onlar size nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranın. Ve hiç bir dediğini takmayın size ne söylüyorsa sizde onlara aynısını söyleyin kendileri susarlar. Çünkü siz onlara artık cvb veriyorsunuz diye sizinle tartışmak istemezler 😉
Sana yüzde yüz katılıyorum.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Rezil herif böyle bir insandan ne baba olur ne koca tamamen rezil 🤬🤬 yeni doğum yapmış kadına yaptıklarını Allah sorsun ondan inşallah yazık yaa! Cidden sinir oldum ailen yok mu birkaç gün onlara git ne ara ne sor belki aklı başına gelir ne bileyim kuzum yaa Allah'ım yardımcın olsun 🙏

Bizimki de ailesine ölür bir ablası var hele o ne derse doğrudur bizimkinin gözünde cidden sevimsiz bir durum. Ama şimdi tamamen öküz desem haksızlık ederim şuan çok hastayım kusuyorum diye acıyor üzülüyor birşeyler yapmaya çalışıyor ama sanki çift karakteri var şu halimde beni sinir etmeyi de çok seviyor bilmiyorum bazen beni çok seviyormuş gibi hissediyorum bazen sanki elinden gelse boğacakmış gibi dengesiz yani 🤦🤦 bazen yardım eder bana bulaşıkları yıkar evi temizlemeye yardım eder bana Özel birşeyler alır ki ye iç diye bazen de asla umursamaz bilmiyorum kadınları çözmek zormuş da erkekler çok mu basit 🤨🤨🙄

Senin yorumlara bayılıyorum 😅🤗
Kuzum onlar kendi hallerinde olsalar aslında çok iyiler benimkide öyle aileyi gördüğü zaman yada telefonla konuştuğu zaman hastalıktan ölsemde dönüp bakmaz ama diğer günlerde benim için ölür adam resmen 😂 Kadınların adı çıkmış anlaşılmaz ve değişik olan erkekler bence 😂

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bende eşimden razıyım.O olmasa ben ne yaparım.Dünyam yıkılır.😢
Öyle walla rabbim başımızdan eksik etmesin herkezin eşine hidayet wersin mewlam. 🤲

Benim eşim benimle hiç polimiqe qirmez ben kendi kendime konuşurum susarm yarım saat 1 saat sonra qülüm sen ne saçmalıyorsun der benim kendi kendime soyeldiklerimin oturur aciklamsni yapar 😅 bende he he diyorum sonra 😁 takmazsan üstüne düşüyorlar takarsan hiç umursamiyorlar.

Dünyada sayısı az bulunur bitaneside sana denk gelmiş kiymetini bil sedacim🤣🤣🤣
Ben öyle yaptım kuşum 2 aylık bebeqim war benden önce yönelir awutmak için oqlumu qiydrmeyi tuwalete qotrmeyi sofrayı beraber kurup kaldrmayi ewi ben süpürürkn onun silmesini ben asiladim anasi qeldi qecelrde way oqlum biz biseyini qormedik karına hizmet ediyon dedi eşimde hayat müşterek aney dedi. Eşime ne werirsem onu aliyorum kiymet werdiqim için kiymetini qoruyorum kuşum yada kiymet werdiqi için karsiliqni alır. Ben şu içerken şu icermisn diye seslenirm o su içerken su icermsn der. Karşılıklı 😊

Son düzenleme:

...

Moderator
Mod
rank
Öyle walla rabbim başımızdan eksik etmesin herkezin eşine hidayet wersin mewlam. 🤲

Benim eşim benimle hiç polimiqe qirmez ben kendi kendime konuşurum susarm yarım saat 1 saat sonra qülüm sen ne saçmalıyorsun der benim kendi kendime soyeldiklerimin oturur aciklamsni yapar 😅 bende he he diyorum sonra 😁 takmazsan üstüne düşüyorlar takarsan hiç umursamiyorlar.

Ben öyle yaptım kuşum 2 aylık bebeqim war benden önce yönelir awutmak için oqlumu qiydrmeyi tuwalete qotrmeyi sofrayı beraber kurup kaldrmayi ewi ben süpürürkn onun silmesini ben asiladim anasi qeldi qecelrde way oqlum biz biseyini qormedik karına hizmet ediyon dedi eşimde hayat müşterek aney dedi. Eşime ne werirsem onu aliyorum kiymet werdiqim için kiymetini qoruyorum kuşum yada kiymet werdiqi için karsiliqni alır. Ben şu içerken şu icermisn diye seslenirm o su içerken su icermsn der. Karşılıklı 😊
Amin canım♥️

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank

Aynen katılıyorum insan kiymet gördükçe kiymedi artar ama bazı kocaladar kiymeti verdikçe afedersin gotleri kalkiyo ben 10 seneden beri yapıyorum ediyorum kıymet gösteriyorum ama bikere bile bana kıymet verdiğini görmedim bu sadece evde yardım etmesi değil yengeleri benim hakkımda bişeyler söyler benim eşim bunu yapmaz demez onların yanında susar tamm yenge der gelir bana sen böyle yapmişsin neden yapmışsın demez anca kızar herşey karşılıklı doğru ama bazıları verdiğim kıymetin değerini gormicek anlamicak kadar kör gülüm

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Canım öyle de olmuyor bazı insanda yoksa yok anlamazlar eşimle bazen dediğin gibi kedi köpek gibi oluruz her dediğine cevap veririm aynısını yapıyorum gittikçe daha azıyor vay neymiş ben ona cevap veriyorum karşılık veriyor
Ne diyim kuzum bu erkekleri anlamak bazen çok zor oluyor. Bende eşime cvb verdiğim zamn çileden çıkar hoşuna gitmez hemen susar🤣😂 konuşmak tartışmak bile istemiyor 🤣😁
Sana yüzde yüz katılıyorum
👍😉
Aynn kuzum bizde öyleyiz cvb verir vermez susar güler sonra bana , bide özür dilettiririm üstüne 🤣😂 çok şükür tartışmamız yoktur bazen olur öyle arada eşim ona da pişman oluyor 🤷😁😆

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar