Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni kızdırmak için yapıyor demek canım sonunda istemediklerinde olmamış en azından adam babanın adıyla sürpriz bile yapmış aman en büyük sıkıntınız hep bunlar olsun inşallah kuzum amin amin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim eşim benimle hiç polimiqe qirmez ben kendi kendime konuşurum susarm yarım saat 1 saat sonra qülüm sen ne saçmalıyorsun der benim kendi kendime soyeldiklerimin oturur aciklamsni yapar bende he he diyorum sonra takmazsan üstüne düşüyorlar takarsan hiç umursamiyorlar.
Ben öyle yaptım kuşum 2 aylık bebeqim war benden önce yönelir awutmak için oqlumu qiydrmeyi tuwalete qotrmeyi sofrayı beraber kurup kaldrmayi ewi ben süpürürkn onun silmesini ben asiladim anasi qeldi qecelrde way oqlum biz biseyini qormedik karına hizmet ediyon dedi eşimde hayat müşterek aney dedi. Eşime ne werirsem onu aliyorum kiymet werdiqim için kiymetini qoruyorum kuşum yada kiymet werdiqi için karsiliqni alır. Ben şu içerken şu icermisn diye seslenirm o su içerken su icermsn der. Karşılıklı
Kizlar Instagram'da görüyorum Esra ezmeci diye bı pisgolog var ya onun kitapları var hergun paylaşıyor yok kocam şunu aldı yok bunu aldı şöyle iyi davranıyor böyle iyi diyorlar tuzlu su yapiyormussun kendine bilmem çapalama napsak bu kocalari capalasakmi ne Allah'a şükür benimkinin öyle biseyi yok kıyamaz da odun işte ne hediye alır ne romantiklik ne özel gün bilir
Ay rabbime şükür bende de bu tarz bikoca yok. Zqten tahammülde edemezdim heralde die düşünüyorum. İşten eve evden işe. Ewinw de sadıktır tam aradıgım kocayı bulmuşum Arkadası bile yok bana der sen cocuklarım bana arkadas baskasına lüzum yok.
Canım öyle de olmuyor bazı insanda yoksa yok anlamazlar eşimle bazen dediğin gibi kedi köpek gibi oluruz her dediğine cevap veririm aynısını yapıyorum gittikçe daha azıyor vay neymiş ben ona cevap veriyorum karşılık veriyorum
Kızlar ne de olsa kasımızdaki erkek ve bizden fiziken güçlü bunu bilyoruz. Yine de fazla üstlerine gitmeyelim tmm konusalım hakkımızı arayalım ama bagırıp cagırıo onları cinnetin eşigine sürüklemeyelim. Erkekler cabuk köpürür bilyosunuz ve yine bilyosunuz ki bu tartısmaların sonucunda anlık öfkesine yenilip ailesini öldüren erkekler de var. Lütfen tartısırken kocalarımızı o haddeye de getirmeyelim. Dikkatlice hakkımızı arayalım. Konu hararetlenince susalım o anlık. Sinirler yatısınca tekrar konusalım. Bu bizim iyiliğimiz için arkadaslar onlar haklı cıksın die değil...
Kizlar Instagram'da görüyorum Esra ezmeci diye bı pisgolog var ya onun kitapları var hergun paylaşıyor yok kocam şunu aldı yok bunu aldı şöyle iyi davranıyor böyle iyi diyorlar tuzlu su yapiyormussun kendine bilmem çapalama napsak bu kocalari capalasakmi ne Allah'a şükür benimkinin öyle biseyi yok kıyamaz da odun işte ne hediye alır ne romantiklik ne özel gün bilir