Akilli hava temizleme cihazi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Akilli hava temizleme cihazi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,466 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akilli hava temizleme cihazi
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Linanka

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar, gunaydin
Icinizde akilli oda temizleyicisi kullanan var mi, fikrinizi ve goruslerinizi almak istiyordum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kullanan yok mu hic :)

Son düzenleme:

SosyalAnne

2 Erkek 1 Kız
Test
rank
nem alma cihazı kullanmıştık. Ev bordum kat ve nem oluyordu camlarda sular vs. Bayağı güzel çalışıyordu. Oda temizliyici ne oluyor aynısı mı

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Aynisi cnm evet, enim de cok bilgim yok, ama hem nem duzenleyici, hem de odada tozu, bakterileri temizliyormus. Oyle bir makine almak istiyorum bebek olunca, nem yok evdede, tozu tomuru temizlese yeter. Ise yarayip yaramadigini merak etmistim.

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Arçelik bakabilirsin canim biraz pahali ama belki işini görür 😍😍
Is gorulsun cnm evet, meraklandim oyle birsey almaya

Ben ebebekten almıştım canım wewell markası memnunum
Tozu tomuru toplayip, bakteri karsiti mi cnm, bide filtrelerini ne kdr zamanda degistirmek istiyor

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Is gorulsun cnm evet, meraklandim oyle birsey almaya

Tozu tomuru toplayip, bakteri karsiti mi cnm, bide filtrelerini ne kdr zamanda degistirmek istiyor
Bakteri karşıtı zaten filtresini temizlerken görüyorsun nasıl işe yaradığını 3 güne bir temizliyorum kuzum suyu 3 gün idare ediyor suyu bitince uyarı veriyor ve kendiliğinden kapanıyor çok seside çıkmıyor rahatsız etmiyor petekler çalıştığı için uyanınca boğazda kuruluk falan oluyordu şimdi öyle bir problemimizde yok

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Tam modelini atabilir misin canim
Bakteri karşıtı zaten filtresini temizlerken görüyorsun nasıl işe yaradığını 3 güne bir temizliyorum kuzum suyu 3 gün idare ediyor suyu bitince uyarı veriyor ve kendiliğinden kapanıyor çok seside çıkmıyor rahatsız etmiyor petekler çalıştığı için uyanınca boğazda kuruluk falan oluyordu şimdi öyle bir problemimizde yok

Tüm sayfalar yüklendi.