Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynisi cnm evet, enim de cok bilgim yok, ama hem nem duzenleyici, hem de odada tozu, bakterileri temizliyormus. Oyle bir makine almak istiyorum bebek olunca, nem yok evdede, tozu tomuru temizlese yeter. Ise yarayip yaramadigini merak etmistim.
Bakteri karşıtı zaten filtresini temizlerken görüyorsun nasıl işe yaradığını 3 güne bir temizliyorum kuzum suyu 3 gün idare ediyor suyu bitince uyarı veriyor ve kendiliğinden kapanıyor çok seside çıkmıyor rahatsız etmiyor petekler çalıştığı için uyanınca boğazda kuruluk falan oluyordu şimdi öyle bir problemimizde yok
Bakteri karşıtı zaten filtresini temizlerken görüyorsun nasıl işe yaradığını 3 güne bir temizliyorum kuzum suyu 3 gün idare ediyor suyu bitince uyarı veriyor ve kendiliğinden kapanıyor çok seside çıkmıyor rahatsız etmiyor petekler çalıştığı için uyanınca boğazda kuruluk falan oluyordu şimdi öyle bir problemimizde yok