Akintida artış

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Akintida artış başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,372 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Akintida artış
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 17+1 im 3 gundur seffaf kokusuz akintimda biraz artis var sizce normal mi haftama gore rahim buyudugunden mi yoksa baska bi sikintimi vardir yasayan var mi bu durumu yada bilgsi olan

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon olabilir cnm sağlık ocağında idrar tahlili verirsen ne olduğunu öğrenirsin

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar 17+1 im 3 gundur seffaf kokusuz akintimda biraz artis var sizce normal mi haftama gore rahim buyudugunden mi yoksa baska bi sikintimi vardir yasayan var mi bu durumu yada bilgsi olan
Gebeliğin başından sonuna kadar ara ara akıntı olması normal canım ama rengi kokusu önemli sarı renkte ve kokulu bazen yeşile döner bu akıntı enfeksiyon belirtisidir. Aklında kalmasın bı idrar tahlili ver canım akıntının sebebi de belli olur

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Gebeliğin başından sonuna kadar ara ara akıntı olması normal canım ama rengi kokusu önemli sarı renkte ve kokulu bazen yeşile döner bu akıntı enfeksiyon belirtisidir. Aklında kalmasın bı idrar tahlili ver canım akıntının sebebi de belli olur
Yok seffaf ve kokusuz pedimi bazen islatmis oluyo bazen sadece silince geliyo en iyisi saglik ocaginda test veriyim rahim.agzima dikiste atildi 12 gun once antibiyotikte kullandim ama bakalim

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyken bende de çok oluyordu kuzum ve iç çamaşırım hep ıslanıyordu çok sinir bozucu ama Doğumdan sonra geçti hamilelikte akıntı çoğu kadın yaşıyor ama sen yinde de doktoruna danış tabi enfeksiyon da olabilir

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canım akıntı olması normal. Bu uygulamada bilgilendirme kısmında bana denk gelmişti hamilelikte akıntı yoğunluğu olabilir korkulacak birşey yok diye. Bende Google araştırma yaptım normal. Doktorda sordum normal rengi değişmedi müddet demisti

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Canım akıntı olması normal. Bu uygulamada bilgilendirme kısmında bana denk gelmişti hamilelikte akıntı yoğunluğu olabilir korkulacak birşey yok diye. Bende Google araştırma yaptım normal. Doktorda sordum normal rengi değişmedi müddet demisti
Yani banada biraz oyle gibi geliyo ama rahim agzim dikisli oldugu icin bian acaba mi dedim

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Yani banada biraz oyle gibi geliyo ama rahim agzim dikisli oldugu icin bian acaba mi dedim
Canım hamilelikte hormonlarda değişikliği olduğu için ostrejen progesteron salgilama miktarı değiştiği için. Normal olarak fazlalasiyor. İçin rahat etsin benimde böyle rahatsızım bu durumdan sürekli bı ıslaklık ama geçici bı sure öle düşünüyorum avutuyorum kendimi 😄
Yok seffaf ve kokusuz pedimi bazen islatmis oluyo bazen sadece silince geliyo en iyisi saglik ocaginda test veriyim rahim.agzima dikiste atildi 12 gun once antibiyotikte kullandim ama bakalim
Günlük pedlerde akıntıyı artırıyor canım bu arada doktorum söyledi en iyisi peçete kullan dedi bana

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamilelikte hormonlarda değişikliği olduğu için ostrejen progesteron salgilama miktarı değiştiği için. Normal olarak fazlalasiyor. İçin rahat etsin benimde böyle rahatsızım bu durumdan sürekli bı ıslaklık ama geçici bı sure öle düşünüyorum avutuyorum kendimi 😄

Günlük pedlerde akıntıyı artırıyor canım bu arada doktorum söyledi en iyisi peçete kullan dedi bana
Yok pecete kullaniyorum zaten her yarim saatte bir nerdeyse degistiriyorum bisey olsun olmasin..ben progestan fitil kullaniyorum bide🤷‍♀️ sen kac haftaliksin

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gebelikte kokusuz şeffaf akıntı normal canım ama içini rahatlatmak için tahlil verebilirsin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.