Akşam yemeği😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Akşam yemeği😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,350 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akşam yemeği😭
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Ne. Güzel biz çok nadir dışardan istiyruz 🥰
Önceden böyle değildim ya her şeyi yapardım dışarıdan yemek de iyi değil de edinmeyi Nirvana da yaşıyorum 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne. Güzel biz çok nadir dışardan istiyruz 🥰
Önceden böyle değildim ya her şeyi yapardım dışarıdan yemek de iyi değil de erinmeyi
Nirvana da yaşıyorum 😂

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Salçalı yağlı yiyemiyorum malum ya makarna ya da pilav 😂😂 yanına da bi kase yoğurt. Eşim kendine pişiriyor canı ne çekerse bir aydır

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bn Gaziantep liyim kızlar 😉
Balcan kebabı yapacam bu gün sizin menulerinizde neler var
Vlla bn boştayim DHA ne yapcagima karar veremedim pratik bişey istyrumda kararszm daha🤔

Salçalı yağlı yiyemiyorum malum ya makarna ya da pilav 😂😂 yanına da bi kase yoğurt. Eşim kendine pişiriyor canı ne çekerse bir aydır
Oh ne güzel senin eşinin akıbeti bnm eşimin üzerine olsun🤲🥰 bı bardak su içmez bn getirmeden

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bnm eşim sevmiyr soguttu resmen bnde spagetti seviyorum o sevmiyr diye yapamiyrm

Bnmkide secici ama hiç fikir vermez bütün günüm düşünmekle geçyir
Bizimki belli oldu canım fırında tavuk patates havuç fikir olur belki inşallah canınız çekmez 😇

Tüm sayfalar yüklendi.