Akşam yemeği😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Akşam yemeği😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,307 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akşam yemeği😭
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bizimki belli oldu canım fırında tavuk patates havuç fikir olur belki inşallah canınız çekmez

Bacım akşam yemeği yapıyorum bide gece birşeyler yapıp yiuotuz😂😂😂😂ayyyy
O bizde de var farz namazı gbi gece sat 10 11.30 kahvaltılık hazirliyrum bnde yiyip yatiyom balina gbi olmusm😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😂😂 Bütün hamişler aynı sanırım gece. Uyuyana kadar her şeyi yiyorum kapanisida meyve ile yapıyorum yine kesmiyor ama mecbur 😂😂
Aynn öyle vlla sabahta saat 7 karnım zil caliyr sanki hiç yememiş gbi😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla öyle canım bende hep açım sürekli Bi şeyler yediğim halde 😂😂😂
Valla ben hamileliğin ilk aylarında böyle değildim ikinci tremestara girdikten sonra gecenin bir yarısı bile kalkıp bir şeyler yiyorum

Aynen adamın aklına sokuyorum gece 1dw çigköte yogutuyorum
Hahaha bende senin gibiyim abla eşimin aklına girip bazen kendime gece gece birnsey hazırlatiyorum 😂😂

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Aynen adamın aklına sokuyorum gece 1dw çigköte yogutuyorum
Ahahhaha hamileyken benim de canım çiğ köfte çekiyor ya her gün olsun her gün yerim 😂

Valla ben hamileliğin ilk aylarında böyle değildim ikinci tremestara girdikten sonra gecenin bir yarısı bile kalkıp bir şeyler yiyorum

Hahaha bende senin gibiyim abla eşimin aklına girip bazen kendime gece gece birnsey hazırlatiyorum 😂😂
Bende 6 aylığım yemekten yarım saat sonra acayip açlık hissi oluyor 😂

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Bu akşam için ne ymeek yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar belki fikir olur yemkleriniz vlla yemek yapsam bı türlü yapmasan bı turlu

Bu akşam için ne ymeek yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar belki fikir olur yemkleriniz vlla yemek yapsam bı türlü yapmasan bı turlu 😏ne yemek derdi bitiyor ne evin iisi😖
Sabah erkenden koydum mercimek çorbamı ocağa üstüne birde muhallebili tatlı yaptım kafam rahat yanina artık ne eklersem

Tüm sayfalar yüklendi.