Akşam yemeği😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Akşam yemeği😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,347 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akşam yemeği😭
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Doruk

Kayıtlı Üye
rank
Senin memnun hazır desene afiyetle yersnz cnm 🥰
Bu akşam için ne ymeek yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar belki fikir olur yemkleriniz vlla yemek yapsam bı türlü yapmasan bı turlu 😏ne yemek derdi bitiyor ne evin iisi😖
Bende sabahtan beri düşünüyorum bizim evdekiler çok seçici şunu pişirsem o sevmiyor bunu pişirsem bu sevmiyor yemek yapması kolay ama ne yapacağını düşünmek çok zor bende tavuk sote pilav tarhana çorbası aklıma geldi onları yaparım galiba

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kuru fasulye ile pilav yapacm en sonunda sabahtndir var aklımda da fasulyeyi pişir eti ayrı pişir biraz yoruyor ekmekte yapıyorum şuan yoruldum simdiden

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kuru fasulye ile pilav yapacm en sonunda sabahtndir var aklımda da fasulyeyi pişir eti ayrı pişir biraz yoruyor ekmekte yapıyorum şuan yoruldum simdiden
Düdüklüde yap canım kullanıyorsan düdüklü fasulyeyide önceden bir kes haşlayıp buzlukta beklet yer varsa sonra ısla haşla önceden karar vermeye gerek olmuyor

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Düdüklüde yap canım kullanıyorsan düdüklü fasulyeyide önceden bir kes haşlayıp buzlukta beklet yer varsa sonra ısla haşla önceden karar vermeye gerek olmuyor
Ewet düdüklüde kullanıyorum koydum ocağa pissin eti de dudukluye koyacam kuzu eti Dr saatlerce bekelyemm hemen pişer oda bugünde boylee geçti yarın kocamın önüne zeytin ekmek yanında çay koyacagim. 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Afiyet olsun canım
Sagol cnm

Ayşeburak

Kayıtlı Üye
rank
Bizimki belli oldu canım fırında tavuk patates havuç fikir olur belki inşallah canınız çekmez 😇
Afiyet olsun canım
Cnm fasulye buzluğa girermi
Bn girmiyor die biliyordum ama keşke girse diyordum
Bilgi verirmisin lütfen 🤗

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank
Bu akşam için ne ymeek yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar belki fikir olur yemkleriniz vlla yemek yapsam bı türlü yapmasan bı turlu 😏ne yemek derdi bitiyor ne evin iisi😖
Çorba pilav patatesli havuçlu bezelye yemeği 😁

Afiyet olsun canım

Tabi girer fasulyeyi ocakta kavur rengi dönsün poşete koy o şekilde bile yapabilirsin çok basit hem tadı konserve gibi olmuyor daha lezzetli oluyor

Afiyet olsun canım

Tabi girer fasulyeyi ocakta kavur rengi dönsün poşete koy o şekilde bile yapabilirsin çok basit hem tadı konserve gibi olmuyor daha lezzetli oluyor

Ayşeburak

Kayıtlı Üye
rank
Çorba pilav patatesli havuçlu bezelye yemeği 😁

Haa cnm bn kuru fasulye sandım yaa 😆

Tüm sayfalar yüklendi.