Amniyotik sıvı olabilirmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Amniyotik sıvı olabilirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 575 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Amniyotik sıvı olabilirmi
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Duruu

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın kızlar 36+6.günlük hamileligim kalktığımda biraz su kivamli bi sivi gelmişti ama ondan sonra gelmedi doktora gitmelimiyim bilmiyorum il hamileligim

...

Moderator
Mod
rank
Günaydın kızlar 36+6.günlük hamileligim kalktığımda biraz su kivamli bi sivi gelmişti ama ondan sonra gelmedi doktora gitmelimiyim bilmiyorum il hamileligim

Canım az dediğin akıntı gibiyse birşey olmaz.Ama sen yinede doktoruna söyle canım.🤗

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Dr gitmelisin aklında soru işareti kalmasın ammiyotik sıvı az az da gelebiliyor birden bardaktan boşalırcasına da gelebiliyor seffaf su gibi zaten farkedersin

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sulu olmasi gerekir . İc camasirinizda islakliktan sonra kuruyup leke birakiyorsa amniyotik sividir .

Tüm sayfalar yüklendi.