Anneleeeer yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ♡¥♡$♡ tarafından oluşturulan Anneleeeer yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,542 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneleeeer yardım
Konbuyu başlatan ♡¥♡$♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Daha 13 haftalik bile değilim 12+5teyim ve çok fena migdem yaniyo sürekli olarakta açım içim bomboş bu yanma ve boşluk hissi beni halsiz bıraktı napmaliyim???
Bnde 12 haftaliğim bnde de aynı vala yanmadan dolayı yiyemiyorm çok zorlayınca bile bomboş hisediyorm çok fazla da halsizlik var 😔

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Daha 13 haftalik bile değilim 12+5teyim ve çok fena migdem yaniyo sürekli olarakta açım içim bomboş bu yanma ve boşluk hissi beni halsiz bıraktı napmaliyim???
Bende o haftalarda yanma ve ekşime çom oluyordu muz iyi geldi bana şuruplar ilaçlar bomboş bide inanmıycaksınız karbonat(kabartmatozu)çay kaşığının ucu kadar alıyordum yani mercimek tanesi kadar alıyordum su ile içiyordum direkt kesiyordu valla şuab 16 haftalığım ve neredeyse kesildi mide bulantımda yanma da ekşimede Allah yardımcın olsun şifa olsun geçmiş olsun😊

Tüm sayfalar yüklendi.