Sorum var Anneler acil bakarmisiniz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ela_1993 tarafından oluşturulan Anneler acil bakarmisiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,796 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler acil bakarmisiniz?
Konbuyu başlatan Ela_1993
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam anneler.bebegim 5 aylik.ben 3 ayindan pirinc unu veriyorum.cunku denemedigim mama kalmadi.pirinc unu yeyenen cocuk hem kilo aldi hem rahat gazini yapiyor rahat kakasini yapiyor.dune kadar iydik bu gun cocuk doymak bilmiyoum 125 gram ml yedi 10 dakika gecmedi agladi kendini yirtdi bir daha 125 gram verdim.sabahdan boyleyiz ye ye doymadi🤦🤦.dediler pekmezle yap ver doyarmi oyle?
Sadece pirinç unu verme tabi ki doymaz bol bol emzir öncelikle sonra ki Ana öğünde sebze püresi veya çorba çeşitleri ver kuzum meyve püreleri de ara öğünlerde verebilirsin ek gıdaya geçiş yaptığın içinde suyu eksik etme

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Sadece pirinç unu verme tabi ki doymaz bol bol emzir öncelikle sonra ki Ana öğünde sebze püresi veya çorba çeşitleri ver kuzum meyve püreleri de ara öğünlerde verebilirsin ek gıdaya geçiş yaptığın içinde suyu eksik etme
Canim bende oğluma sebze çorbası verdim içine biraz et attim blnd ettim O günden beri oğlumun poposu pişik gibi küçük sivilceler var hala geçmedi ek gıdayı da 3 gündür vermiyorum yine aynı etten dolayı mi hafif mukuslu da

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canim bende oğluma sebze çorbası verdim içine biraz et attim blnd ettim O günden beri oğlumun poposu pişik gibi küçük sivilceler var hala geçmedi ek gıdayı da 3 gündür vermiyorum yine aynı etten dolayı mi hafif mukuslu da
Çorbadan sonra olduğuna emin misin peki kuzum sıcaktan filan olmasın

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
O gün birseyi yoktu çorba verdim ertesi gün öyle oldu hala da öyle ek gida da vermedim 3 4 gündür geçmedi
Pişik enfeksiyonu olmuş o zaman kuzum elinden geldiğince bebeğin altını kuru tutmaya çalış sık sık bezini değiştir bezi takarken çok sıkma pişik kremi kullan pişik geçene kadar ıslak mendil yerine pamuk ıslatıp onunla sil

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Pişik enfeksiyonu olmuş o zaman kuzum elinden geldiğince bebeğin altını kuru tutmaya çalış sık sık bezini değiştir bezi takarken çok sıkma pişik kremi kullan pişik geçene kadar ıslak mendil yerine pamuk ıslatıp onunla sil
Tamam canim teşekkür ederim peki ek gidaya devam ediyim mi yoksa ara mi veriyim onla alakası var mı ki

Tüm sayfalar yüklendi.