Anneler günü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Anneler günü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,314 kez görüntülenmiş, 131 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler günü
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Hahaha 😅 bu nasıl iştir ya benim kaynanam da kaynimin sevgilisi ne alırsa beğenir ben ne alsam beğenmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla öyle 🤣🤣🤣

Valla öyle 🤣🤣🤣
Senin kaynanan bir dere meselesine takılmış bacim 🤔

Hahaha 😅 bu nasıl iştir ya benim kaynanam da kaynimin sevgilisi ne alırsa beğenir ben ne alsam beğenmez

Valla öyle 🤣🤣🤣

Valla öyle 🤣🤣🤣
Ruh hastası ya onunla mi uğraşacağım hatta eşimde çok bozuldu o gün birlikte beğenmiştik aldığımız herşeyi 😂😂😂
Daha bide baba gelince utanmadan beni alışverişe götürün dedi 😂😂😂
Götürür müyüm hiç 😂

Allah'ım iyilik versin kuzum benim rabbim yardımcın olsun birtanem bende bir iyi bir kötü akşam daha kötüydüm kafama çok takıyorum kuzum kontrol günüm haftaya
Allah güven kuzum bak benim oğlum da el kadardı 38 cm doğdu 7tane uzman doktora gittim hamileyken heoside bana sen bu çocuğu sağ doğuramazsın demişti 26 haftalık hamileydim bana yatış vermişlerdi seni kurtaracağız bebeği kurtaramayız demişlerdi ama Allah bana güç verdi ettiğim duaalri kabul etti çok şükür şimdi evi talan ediyor 🤣

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Allah güven kuzum bak benim oğlum da el kadardı 38 cm doğdu 7tane uzman doktora gittim hamileyken heoside bana sen bu çocuğu sağ doğuramazsın demişti 26 haftalık hamileydim bana yatış vermişlerdi seni kurtaracağız bebeği kurtaramayız demişlerdi ama Allah bana güç verdi ettiğim duaalri kabul etti çok şükür şimdi evi talan ediyor 🤣
Aysecim inşallah kuzum benim ya ağrıları evde çekmek istiyorum belime aşırı kramp giriyor artık kuzum senin oğlun kaç kilo doğdu peki

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Aysecim inşallah kuzum benim ya ağrıları evde çekmek istiyorum belime aşırı kramp giriyor artık kuzum senin oğlun kaç kilo doğdu peki
1kilo özelin ultrasonuna göre devletin kime göre de 970 gram 🤣🤣🤣

Herkes karnında büyütürken ben kucağımda büyüttüm ❤️ama çok güzel bir duyguydu çok zordu ama yine olsa yine o günlere seve seve dönerim❤️

Tüm sayfalar yüklendi.