Anneler günü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Anneler günü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,298 kez görüntülenmiş, 131 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler günü
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Dere meselesine eskiden inanmazdım ama evlendikten sonra inandim. Senin kaynanan da aynisini yapiyor. Emin ol gelin adayi, adayliktan ciksin onunkikeri de begenmez. İnsanları anlsmaya calisma fazla
Ben herkesten çok uzağım canım artık onlarla can ciğer olamıyorum çok doğru vala
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kendi hediyemi kendim aldım. Anneleri de daha düşünmedim valla canım
Kendine ne aldın canım 🥰🥰

Daha şimdi eşime anneler gününü hatırlattım pazar günü diye bakalim artik ne gelicek 😀
Aslında erkekler kendi annesi olunca uçuyor bize gelince elinde birşey kalmıyor 🤣

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Ben herkesten çok uzağım canım artık onlarla can ciğer olamıyorum çok doğru vala

Aslında erkekler kendi annesi olunca uçuyor bize gelince elinde birşey kalmıyor 🤣
Her zaman mesafeli olmak iyidir 👍

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank

Annesi beni ilgilemez canim annesi birsürü anneler günü görmüş 😏 benim ilk anneler günüm mecburu alıcak çokta havalar uçsun demiyor ama alsin ☺bu sefer bana uçsun anaya
birşey kalmasın

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Annesi beni ilgilemez canim annesi birsürü anneler günü görmüş 😏 benim ilk anneler günüm mecburu alıcak çokta havalar uçsun demiyor ama alsin ☺bu sefer bana uçsun anaya
birşey kalmasın
Ahahahha canimsin yaaa ilk anneler günün tabi alsin almak zorundalar

Tüm sayfalar yüklendi.