Annişler anne karnında titreme ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Annişler anne karnında titreme ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,273 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annişler anne karnında titreme ?
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aaa ciiddi misin Allah gönlüne göre vermiş o zaman 😍😍😍
Aynen kuzum çok ilginç ama lise zamanından beri hep oğlum olsun ilk derdim benim abim yok diye gebeliğin basinda da hep bu çocuk erkke dedim kimse bana inanmadı 😂😂 rabbim. Gönlümden geçeni verdi inşallah sağlıklı.bir şekilde de kucağıma almayı nasip eder 🤲🏻😍

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
O dalgalanma bende de oluyor kayar gibi bir yerden bir yere geçiyor ona baya alıştım ama titreme yeni basladi anormal anormal hareketlerini keşfediyorum resmen 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay kuzum anneme dedim oda dedi aynısını biz nasıl aniden irkilirsek o zaman hatırlarsan titreriz saniyelik dedi oda büyüyor irkilmis olabilir dedi ama işte ne bileyim korktum 😔 ama sağolun iyi ki varsınız içimi rahatlattınız 😘

🤭🤭 Biraz mi bence aşırı yaramaz olacak gibi hissediyorum aklımı alıyor resmen 😂😂

Kuzum haraketleri çok iyi bu titreme olayını 4 5 gündür yapıyor ama her gün değil 4 gün önce ilk kez yaptı bide dün gece yapınca panik oldum ister istemez 😘

Allah razı olsun kuzum bende senden haber bekliyordum yaa demek ki hıçkırık ha 😂 aklımı aldı resmen Kayra bey sağol kuzum tekrardan 😘❤️

Nedense acayip mutlu oldum şuan yaa 😍😍
Aynı yerde dalgalanmalar oluyo bazen iki yerde ama biyerde biyere hareket etmiyo benimki sanırım yarın gidşcem inşallah dönmüştür gerçi hala zamanı var 🤭

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aynı yerde dalgalanmalar oluyo bazen iki yerde ama biyerde biyere hareket etmiyo benimki sanırım yarın gidşcem inşallah dönmüştür gerçi hala zamanı var 🤭
Acaba ne yapıyor karnında 😂😂 inslallah dönmüştür kuzum ama dediğin gibi doğuma daha var paşanın keyfi ne zaman isterse o zaman döner 😍

Kontrolden sonra haber et balım

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kuzum çok ilginç ama lise zamanından beri hep oğlum olsun ilk derdim benim abim yok diye gebeliğin basinda da hep bu çocuk erkke dedim kimse bana inanmadı 😂😂 rabbim. Gönlümden geçeni verdi inşallah sağlıklı.bir şekilde de kucağıma almayı nasip eder 🤲🏻😍
Maşallah gerçekten kalbin temiz bir insansın canım belli 😇😇

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Acaba ne yapıyor karnında 😂😂 inslallah dönmüştür kuzum ama dediğin gibi doğuma daha var paşanın keyfi ne zaman isterse o zaman döner 😍

Kontrolden sonra haber et balım
Napıcakki arada el ayak oynatır herhalde çocuk put gibi duracak değil ya 🤣 ilerde neler yapar kimbilir.
Sağol canım haber ederim 🥰😍

Musder

Kayıtlı Üye
rank
27+3 günlük gebeyim kızlar 1 haftadır ara ara böyle bebek titriyor karnımda yani saçma gelebilir yada gülebilirsiniz ama ne tekme gibi ne hıçkırık gibi resmen telefon titrer gibi titriyor 4 5 saniye sonra normale dönüyor yaşayan annisler var mı bı korku sardı istemsizce 🤦🏻‍♀️
Merhaba çok şükür karnımda olan tuhaf hareketi tarif eden birine tesadüfen denk geldim. Sabahtandır içim içimi yiyordu 3 gündür böyle olup bugün artınca çok korktum. Tarif de edemedim nasıl bir hareket olduğunu böyle tırmalar çeker büzüşür gibi bişeydi. En son sizin yazdığınız titreme yazısını gördüm evet işte bu tarif edemediğim hissin tarifi dedim 🙂 ben de 25+4 haftalığım. Aynı şeyleri yaşıyorum şuan kısaca

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
27+3 günlük gebeyim kızlar 1 haftadır ara ara böyle bebek titriyor karnımda yani saçma gelebilir yada gülebilirsiniz ama ne tekme gibi ne hıçkırık gibi resmen telefon titrer gibi titriyor 4 5 saniye sonra normale dönüyor yaşayan annisler var mı bı korku sardı istemsizcecan

27+3 günlük gebeyim kızlar 1 haftadır ara ara böyle bebek titriyor karnımda yani saçma gelebilir yada gülebilirsiniz ama ne tekme gibi ne hıçkırık gibi resmen telefon titrer gibi titriyor 4 5 saniye sonra normale dönüyor yaşayan annisler var mı bı korku sardı istemsizce 🤦🏻‍♀️
Normaldir canim nadiren bende oluyo bazen insan vucudun eti hizli bi sekilde oynar ya bebekte osekilde ani hizli hareket ediyolar buda bi nevi titreme gibi gelebiliyor ,dogduktan sonra devam ediyolar ayni harekete dikkatli gozlemlersin zamani gelince 🥰🥰🤗🤗ama anne karninda bebekler nobet geciriyomu ki ilk defa duydum

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Merhaba çok şükür karnımda olan tuhaf hareketi tarif eden birine tesadüfen denk geldim. Sabahtandır içim içimi yiyordu 3 gündür böyle olup bugün artınca çok korktum. Tarif de edemedim nasıl bir hareket olduğunu böyle tırmalar çeker büzüşür gibi bişeydi. En son sizin yazdığınız titreme yazısını gördüm evet işte bu tarif edemediğim hissin tarifi dedim 🙂 ben de 25+4 haftalığım. Aynı şeyleri yaşıyorum şuan kısaca
Hahaha kuzum valla bende tarif etmek için ne kullansam diye inanır mısın çok düşündüm 😂😂 sonra telefon geldi aklıma

Normaldir canim nadiren bende oluyo bazen insan vucudun eti hizli bi sekilde oynar ya bebekte osekilde ani hizli hareket ediyolar buda bi nevi titreme gibi gelebiliyor ,dogduktan sonra devam ediyolar ayni harekete dikkatli gozlemlersin zamani gelince 🥰🥰🤗🤗ama anne karninda bebekler nobet geciriyomu ki ilk defa duydum
Ne bileyim kuzum geçiriyor mu o an ki strese aklıma her şey geldi valla 😂😂 bide salak gibi araştırıyorum anne karnında bebek nöbet gecirir mı diye sonra dedim kendi kendime saçmalama diye 😂😂

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayy canim vallahi aynısını ben yaşadım hatta beni bile titretiyordu😂😂 eşime diyordum gülerek saçmalama diyordu inanmıyordu bana simdi 36haftaligiz sorun olusturacak bisey degil cunku olsaydi bende cikardi bisey ama ne yalan soyliyim doktora da sormak hiç aklima gelmedi😊

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ayy canim vallahi aynısını ben yaşadım hatta beni bile titretiyordu😂😂 eşime diyordum gülerek saçmalama diyordu inanmıyordu bana simdi 36haftaligiz sorun olusturacak bisey degil cunku olsaydi bende cikardi bisey ama ne yalan soyliyim doktora da sormak hiç aklima gelmedi😊
Doğrudur kuzum bende en son dedim en iyisi annelere sorayım onlardan yaşayan varsa sıkıntı yoktur diye. Rabbim sağ salim kucağimıza almayı nasip etsin kuzum 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.