Annisler kafama takilior

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Annisler kafama takilior başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,758 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annisler kafama takilior
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya bu benim esim bnde biraz suphe uyandirior parami? Cok cabuk bitioyr nedense kendi harcior encok borcumuzda yok ve boyle giderse cocuga bakamicak galiba biz cok cabur harciuor paralari nereye harcior anlayamadim bi turlu .dün gece disari cikti saat 9da cikti 12bucukta geldi ve uyumadi pek banafa soguk davrandi nedense bilemedim cok karisik kafam derin dusunceler icindeyim

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Ya bu benim esim bnde biraz suphe uyandirior parami? Cok cabuk bitioyr nedense kendi harcior encok borcumuzda yok ve boyle giderse cocuga bakamicak galiba biz cok cabur harciuor paralari nereye harcior anlayamadim bi turlu .dün gece disari cikti saat 9da cikti 12bucukta geldi ve uyumadi pek banafa soguk davrandi nedense bilemedim cok karisik kafam derin dusunceler icindeyim
Sen bişey demiyor musun nasıl senden habersiz gidebilir nereye gittiğini ne yaptığını bilmiyorsan eve saat kaçta döneceğini sen belirleyemiyorsan niye evlendin kusura bakma ama sorarım yani benim eşim bana ilgisiz davranacak gecenin bir yarısı benden izinsiz dışarıya çıkacak bana sormadan gıdım mi demeden ben derim eve gelme nerde kaliyorsan kal annesini de ararım derim oğlun böyle böyle boklari var ne bok yiyorsa yesinler oğlun eve gelmesin

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sen bişey demiyor musun nasıl senden habersiz gidebilir nereye gittiğini ne yaptığını bilmiyorsan eve saat kaçta döneceğini sen belirleyemiyorsan niye evlendin kusura bakma ama sorarım yani benim eşim bana ilgisiz davranacak gecenin bir yarısı benden izinsiz dışarıya çıkacak bana sormadan gıdım mi demeden ben derim eve gelme nerde kaliyorsan kal annesini de ararım derim oğlun böyle böyle boklari var ne bok yiyorsa yesinler oğlun eve gelmesin
Giderkennzaten dedu bana bende izin verdim zaten izin verdimmi 12de gelir engec ama busefer paralar cabuk bitince kafama takildi.cok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum konuşmuyomusunuz nereye ne kadar para gidiyo diye
Konusurzda pek canim busefer sakladi benden bayaa deisti bu aralar

Dilanreyyan

Kayıtlı Üye
rank
En baştan konuşmanız lazımdı faturalar şu kadar sana bu kadar banada söyle kaldı diye bunları konuşmadan olmaz. Biraz sende olmalı bilgiler

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Giderkennzaten dedu bana bende izin verdim zaten izin verdimmi 12de gelir engec ama busefer paralar cabuk bitince kafama takildi.cok

Konusurzda pek canim busefer sakladi benden bayaa deisti bu aralar
Herşey pahalandi arkadaşlari ile bir kafeye gitse biseyler yeseler nargile icseler en az 300

Herşey pahalandi arkadaşlari ile bir kafeye gitse biseyler yeseler nargile icseler en az 300
Toplanıp sinemaya gitseler ordan da yemek yeseler en az 400

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
İçki falan mı içiyor canım?

Tüm sayfalar yüklendi.