Annisler kafama takilior

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Annisler kafama takilior başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,758 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Annisler kafama takilior
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya bu benim esim bnde biraz suphe uyandirior parami? Cok cabuk bitioyr nedense kendi harcior encok borcumuzda yok ve boyle giderse cocuga bakamicak galiba biz cok cabur harciuor paralari nereye harcior anlayamadim bi turlu .dün gece disari cikti saat 9da cikti 12bucukta geldi ve uyumadi pek banafa soguk davrandi nedense bilemedim cok karisik kafam derin dusunceler icindeyim
Konusmayi dene canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya bu benim esim bnde biraz suphe uyandirior parami? Cok cabuk bitioyr nedense kendi harcior encok borcumuzda yok ve boyle giderse cocuga bakamicak galiba biz cok cabur harciuor paralari nereye harcior anlayamadim bi turlu .dün gece disari cikti saat 9da cikti 12bucukta geldi ve uyumadi pek banafa soguk davrandi nedense bilemedim cok karisik kafam derin dusunceler icindeyim
Bence böyle yapma tamam parayı o kazanıyor ama evin gelir gideni sen belirle gelip parayı senjn eline versin her at nereye ne kadar para gidecek hesap yapın ona göre kalan parayı saklayın yada paylaşın biraz kenara koyup şahsen biz eşimle öyle yapıyoruz maaşı alır gelir elime sayar nereye ne gidcwej hesap yaparız geri kalan belirli ona belirli bana sonrası saklariz zor zamanlar için ki eşinin nereye kiminle gittiğini bilmeye hakkij var ne kadar sana şu satte gidiyorum çıkıyorum dese bile sor kiminle nereye gidiyorsun diye ben şuan annemle kalıyorum erken doğum yzuunden eşim resmen Türkiye'nin bir ucunda işleri yuzunden beni gönderdi ama saat kaçta evden çıkar kaçta girer nerede ne yapar hep haber verir ki bende aynen öyle ne kadar annemin yanında olsam bile 5 dkk çıksam derim yapmak zorunda da bilgilendirmeden gidemez sorumluluk sahibi olmak zorunda bunu eşin anlamıyorsa sen öğret hayatı tek kişilik yaşamıyor şuan ve bir tanede çocuğunu olacak yani . Düzgünce al karşına konuş böyle böyle diye. Uzun oldu biraz kusura bakma kuzum ❤️

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Neden gece 9 da dışarı çıkıyor anlamadım

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Canim cok icmez oyle ama gormedigi bi arakadasi geldiydi dün o cagirdi onuda ondan gitti birde arkadasi na icki icmis olabilir
İçmişse ondan sana yanaşmamıştır canım Allah ıslah etsin, akıl fikir versin eşine inşallah.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Sen bişey demiyor musun nasıl senden habersiz gidebilir nereye gittiğini ne yaptığını bilmiyorsan eve saat kaçta döneceğini sen belirleyemiyorsan niye evlendin kusura bakma ama sorarım yani benim eşim bana ilgisiz davranacak gecenin bir yarısı benden izinsiz dışarıya çıkacak bana sormadan gıdım mi demeden ben derim eve gelme nerde kaliyorsan kal annesini de ararım derim oğlun böyle böyle boklari var ne bok yiyorsa yesinler oğlun eve gelmesin
Yok artık adamın eve gelme saatini de mi siz belirliyorsunuz😏 adamın saatini belirlemek için mi evlendiniz. Bırakın insanlar da dışarda arkadaşlarıyla otursun zaten eve dönmesi gereken saatte dönerler. Çok fazla şüpheyle evlilik yürümez. Ne kadar sıkarsanız o kadar evden uzaklaştırırsınız 🥰 saygılar 🤗

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Yok artık adamın eve gelme saatini de mi siz belirliyorsunuz😏 adamın saatini belirlemek için mi evlendiniz. Bırakın insanlar da dışarda arkadaşlarıyla otursun zaten eve dönmesi gereken saatte dönerler. Çok fazla şüpheyle evlilik yürümez. Ne kadar sıkarsanız o kadar evden uzaklaştırırsınız 🥰 saygılar 🤗
Var artık insan zamanında kazık yiyince bidaha güven kolay kolay saglanamiyor akşam 8.40 ta işten çıkar 9 dan 10 a kadar annesi gilde olur sonra eve gelir arkadaşları ile bulusucaksa benim tanıdığım kişilerle 11.30 dan geç eve dönemez dönerse de almam zaten gitsin annesi gilde yatsın evlenip çocuk sahibi olmak biraz sorumluluk gerektirir eğer o sorumluluk yoksa evlenmeseymis

Tüm sayfalar yüklendi.