Aptamil zam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Burçin arslan tarafından oluşturulan Aptamil zam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,276 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aptamil zam
Konbuyu başlatan Burçin arslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123
O zaman zam gelmiş desene canım ben onu 140 civarında falan alıyordum
Aynen canım gelmiş herhalde sma kullaniyorudm ben önce gaz yapınca bırakmıştım onun küçüğünü 79 alıyordum şimdi migrosta 85 olmuş . Aptamil kesin 90 vardır canım yada daha fazla . Büyükler genelde daha çok ve daha uyguna geliyor ben hep büyük alıyorum aslında int bı getirtip denemeyi düşünüyorum çiçek sepetinde felan Aptamil uygun ama tarihi felan geçik olur mu diye bı cesaret edip alamadım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Öyle canım valla hayat şartları çok zor bez ıslak mendil mama herşey ateş pahası valla rabbim yardımcımız olsun
Amin canım Rabbim cümlesinin yardımcısı olsun bari bebekler için olan ihtiyaçlar bu kadar zamlanmasa keşke yada zorlanan ailelere yardım yapılsa yazık günah gerçekten

Amin canım Rabbim cümlesinin yardımcısı olsun bari bebekler için olan ihtiyaçlar bu kadar zamlanmasa keşke yada zorlanan ailelere yardım yapılsa yazık günah gerçekten
Aynen öyle canim dolar Euro bahane ediyordu marketciler zamlar için dolar Euro düştü bakalım eskiye dönecek mi hiç zannetmiyorum da çok fazla fırsatçı var canım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle canim dolar Euro bahane ediyordu marketciler zamlar için dolar Euro düştü bakalım eskiye dönecek mi hiç zannetmiyorum da çok fazla fırsatçı var canım
Yok canım ya bende sanmıyorum marketler bakkallar stok yaptılar fiyatları uçurdular ama gel gör ki dolar euro düştü hiç birşey de düşüş yok

Tüm sayfalar yüklendi.