Aptamıl

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Aptamıl başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,027 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aptamıl
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bende sordum ek gıda 6 aylıkken cıcıbebe vermek yerine kendimiz yapmak daha mı faydalı olur diye cevabımı aldım 😄😄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen ne sordum kuzum
Ben sallamadan kucağa almadan uyumuyor hiç dedim oda yavaş yavaş sallamanin hızını dusur dedi birden kesme birde kucakta baktın uykuya dalıyor tam gözü kapanmadan yatağa köy orda sırtını sivazliyarak gözünü orda kapatsın dedi denicem bakalım ne olcak işe yarar insallh sana ne dedi

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Ben sallamadan kucağa almadan uyumuyor hiç dedim oda yavaş yavaş sallamanin hızını dusur dedi birden kesme birde kucakta baktın uykuya dalıyor tam gözü kapanmadan yatağa köy orda sırtını sivazliyarak gözünü orda kapatsın dedi denicem bakalım ne olcak işe yarar insallh sana ne dedi
Dinledim canım onu evet 😂yakalamışım seni

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Merhaba anneler aptamılin kendi uygulaması var orda canlı yayın yapıyor uzmanlar uyumayan bebekler süt artırma bebek beslenmesi bebegın aylık gelısımı kaka testleri hersey mevcut sormak istediğiniz soruları uzmanlara direk veya canlı sorabilir daha iyi bilgi edınmıs
olabilirsiniz 🤗🥰
Ayy ne güzel olur. Ali bazen ağlama krizine giriyor susturamıyoruz . Takip ederim işime yarayacağını düşünüyorum teşekkür ederim canım 😉🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler aptamılin kendi uygulaması var orda canlı yayın yapıyor uzmanlar uyumayan bebekler süt artırma bebek beslenmesi bebegın aylık gelısımı kaka testleri hersey mevcut sormak istediğiniz soruları uzmanlara direk veya canlı sorabilir daha iyi bilgi edınmıs
olabilirsiniz 🤗🥰
Arada güzel konular olursa yaz canım yada bizide bilgilendir 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.