Aptamıl

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Aptamıl başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,033 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aptamıl
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler aptamılin kendi uygulaması var orda canlı yayın yapıyor uzmanlar uyumayan bebekler süt artırma bebek beslenmesi bebegın aylık gelısımı kaka testleri hersey mevcut sormak istediğiniz soruları uzmanlara direk veya canlı sorabilir daha iyi bilgi edınmıs
olabilirsiniz 🤗🥰
Bende var cnm bu uygulama güzel 🥰 canlı yayınlara bol bol katılıyorum arada kaka tahlili veriyorum meraktan

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler aptamılin kendi uygulaması var orda canlı yayın yapıyor uzmanlar uyumayan bebekler süt artırma bebek beslenmesi bebegın aylık gelısımı kaka testleri hersey mevcut sormak istediğiniz soruları uzmanlara direk veya canlı sorabilir daha iyi bilgi edınmıs
olabilirsiniz 🤗🥰
Bende de var hata bugün atak haftasıni anlatcak

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Atakları bilmiyordum ben 2 hafta once bi huzursuz bi aglıyor surekli kucak istiyor megersem 5. Atak gecırıyor mus 🤣🤣
Evet bende canlı yayında öğrendim mama hesabınıda çocuk doktoruna sordum 😀 bebek bakımı için izliyorum ayrı bir hemşireyi kaka tahlili veriyorum arada çocuğum aşılarını takip ediyorum not alıyoruz güzel bir uygulama
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende de var hata bugün atak haftasıni anlatcak
Ben hiç kacirmiyorum cnm bakiyoeum kaydoluyorum basliyinca bildirim geliyor zaten hemne katılıyorum faydası oluyor

Bende dinleyim o zaman 5 atlattık 6 si var 7 si 8 9 10... var varda var yani 🤣
Aynen cnm kaydol takip et bildirim gelincede gir canlı yayin için zoomda indirdim karşılıklı görüntülü görmeden seslede sora biliyorsun tercih senin oluyor

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Evet bende canlı yayında öğrendim mama hesabınıda çocuk doktoruna sordum 😀 bebek bakımı için izliyorum ayrı bir hemşireyi kaka tahlili veriyorum arada çocuğum aşılarını takip ediyorum not alıyoruz güzel bir uygulama

Ben hiç kacirmiyorum cnm bakiyoeum kaydoluyorum basliyinca bildirim geliyor zaten hemne katılıyorum faydası oluyor

Aynen cnm kaydol takip et bildirim gelincede gir canlı yayin için zoomda indirdim karşılıklı görüntülü görmeden seslede sora biliyorsun tercih senin oluyor
Oyleymıs canım ben soru sorsam zoom kıtlenır heralde 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.