arakadşlar bakarmısnı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan arakadşlar bakarmısnı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,431 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı arakadşlar bakarmısnı?
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
ben bugün iğnemi almaya gittim yazdırdım doktora ama 9 kutusu 348tl tutuyormuş .ama benim raporum var nabmam gerek raporum oldu halde devlet karşılamıyor
Raporun suresi dolmuş olabilir canım yeniden cikarman gerekebilir birde eczaneye raporun olduğunu soylemen lazm birde ilacın tamamı ödeme kapsamında olmayabilir

gozde uluhan

Kayıtlı Üye
rank
ben bugün iğnemi almaya gittim yazdırdım doktora ama 9 kutusu 348tl tutuyormuş .ama benim raporum var nabmam gerek raporum oldu halde devlet karşılamıyor
Canim geçmiş olsun o ilacın bı tane su normalde ücretli alsan 200 civarı devlet tamamini karşılamıyor ne yaziikki hasta ödüyor bı kısmını oyuzden okadar fazla çıkmış

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
Yok tatlım kan pıhtılaşmasi olanlar vurduruyor. Kan sulandırıcı iğne bu . Doktorun önerisiyle vurduruyor Sun genelde göbeğe
Yok tatlım kan pıhtılaşmasi olanlar vurduruyor. Kan sulandırıcı iğne bu . Doktorun önerisiyle vurduruyor Sun genelde göbeğe
Hmm iyi korktum bı an herkes yapmak zorunda diye ben ineden korkuyorum da biraz öyle diyince korktum🙃😊

Tüm sayfalar yüklendi.