Çok şükür sevindim iyi olmana Rabbım evladını sağlıkla nasip etsin kucağına aminnewet cnm bn koldan vurunuyodum göbeğe geçtim artık acısına bile alıştım ilk zamnlar dayanamıodum şimdi iyim şükür
Çok şükür sevindim iyi olmana Rabbım evladını sağlıkla nasip etsin kucağına aminnewet cnm bn koldan vurunuyodum göbeğe geçtim artık acısına bile alıştım ilk zamnlar dayanamıodum şimdi iyim şükür
Raporun suresi dolmuş olabilir canım yeniden cikarman gerekebilir birde eczaneye raporun olduğunu soylemen lazm birde ilacın tamamı ödeme kapsamında olmayabilirben bugün iğnemi almaya gittim yazdırdım doktora ama 9 kutusu 348tl tutuyormuş .ama benim raporum var nabmam gerek raporum oldu halde devlet karşılamıyor
Herkes yapmak zorunda mı bunuÇok şükür sevindim iyi olmana Rabbım evladını sağlıkla nasip etsin kucağına aminn
Canim geçmiş olsun o ilacın bı tane su normalde ücretli alsan 200 civarı devlet tamamini karşılamıyor ne yaziikki hasta ödüyor bı kısmını oyuzden okadar fazla çıkmışben bugün iğnemi almaya gittim yazdırdım doktora ama 9 kutusu 348tl tutuyormuş .ama benim raporum var nabmam gerek raporum oldu halde devlet karşılamıyor
Yok tatlım kan pıhtılaşmasi olanlar vurduruyor. Kan sulandırıcı iğne bu . Doktorun önerisiyle vurduruyor Sun genelde göbeğeHerkes yapmak zorunda mı bunu
Yok tatlım kan pıhtılaşmasi olanlar vurduruyor. Kan sulandırıcı iğne bu . Doktorun önerisiyle vurduruyor Sun genelde göbeğe
Yok tatlım kan pıhtılaşmasi olanlar vurduruyor. Kan sulandırıcı iğne bu . Doktorun önerisiyle vurduruyor Sun genelde göbeğe
Hmm iyi korktum bı an herkes yapmak zorunda diye ben ineden korkuyorum da biraz öyle diyince korktumYok tatlım kan pıhtılaşmasi olanlar vurduruyor. Kan sulandırıcı iğne bu . Doktorun önerisiyle vurduruyor Sun genelde göbeğe
bende korkardım korkumu yendim htta kendim bile yapıomHmm iyi korktum bı an herkes yapmak zorunda diye ben ineden korkuyorum da biraz öyle diyince korktum![]()
İyi mis valla keşke bende yene bilsem bu korkumubende korkardım korkumu yendim htta kendim bile yapıom