ben bugün iğnemi almaya gittim yazdırdım doktora ama 9 kutusu 348tl tutuyormuş .ama benim raporum var nabmam gerek raporum oldu halde devlet karşılamıyor
Deseydin raporum olmasa ne ödeyecektir deseydin cnm eczacıyaben bugün iğnemi almaya gittim yazdırdım doktora ama 9 kutusu 348tl tutuyormuş .ama benim raporum var nabmam gerek raporum oldu halde devlet karşılamıyor
Demir ilacı ise rapor olduğu halde eczane senden ücret talep ediyor ilaç 1600 liraydı ben 500 lira vermiştim gerisini devlet karşılıyor sağlık güvencen varsa tabiben bugün iğnemi almaya gittim yazdırdım doktora ama 9 kutusu 348tl tutuyormuş .ama benim raporum var nabmam gerek raporum oldu halde devlet karşılamıyor
oksaparinGeçmiş olsun ilaç ne acaba
ewetKan sulandırıcı mı
kan sulandırıcı sigortamızda yokDemir ilacı ise rapor olduğu halde eczane senden ücret talep ediyor ilaç 1600 liraydı ben 500 lira vermiştim gerisini devlet karşılıyor sağlık güvencen varsa tabi
raporum olmasa 60 tl raporlu 48 tlymişDeseydin raporum olmasa ne ödeyecektir deseydin cnm eczacıya
Bu konu da bilgim yok malesef ama bi çok ilaçta rapor olduğu halde eczane fark çıkarıyoroksaparin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ewet
Mecbur alacan kuzum inşallah saglıkla huzurla kucagına slırdinoksaparin
ewet
kan sulandırıcı sigortamızda yok
raporum olmasa 60 tl raporlu 48 tlymiş
Mecbur alacan kuzum inşallah saglıkla huzurla
Allahım yardım etsin sana cnmMesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
alırım alması bişiy deil eşimin işi yok hergün vurunmam gerekio bu iğneyi