saol canım aminAllahım yardım etsin sana cnm
saol canım aminAllahım yardım etsin sana cnm
ewet canım ya birde sigortan olmadımı kötüBende dün iki tane ilaca 260 TL ödedim biri vitamin biri mide bulantısı için çok fazla tutuyorlar
Allahım yardım etsin sana cnm
Ayn öyle valla ya bide daha benimki başlangıç daha 7 haftalik kim bilir doğuma kadar neler alınacak ama önemli değil önemli olan onu sağ saglim kucağıma almakewet canım ya birde sigortan olmadımı kötü
Allahım verirse bütün çaresini de verirAyn öyle valla ya bide daha benimki başlangıç daha 7 haftalik kim bilir doğuma kadar neler alınacak ama önemli değil önemli olan onu sağ saglim kucağıma almak
AynAllahım verirse bütün çaresini de verir
Bende 4 gundur kullanıyorum canım oksapar 0.4 gunde 1 tane karnımdan eşim yapıyor. Recete olmadan 360 lira recete olunca 20 liraya aldı eşim. İçinde 10 tane varben bugün iğnemi almaya gittim yazdırdım doktora ama 9 kutusu 348tl tutuyormuş .ama benim raporum var nabmam gerek raporum oldu halde devlet karşılamıyor
benmki 47 tl tutuoBende 4 gundur kullanıyorum canım oksapar 0.4 gunde 1 tane karnımdan eşim yapıyor. Recete olmadan 360 lira recete olunca 20 liraya aldı eşim. İçinde 10 tane var
Bnde aynı durumdayız hergün kan sulandirici iğne kullanıyorum enoks karnımdan bnde raporum olduğu halde devlette yazdirdim özele gittiğim için orda rapor çıkardım ilacımı devlette yazdirdim 9 kutuya 380 tl ödedi eşim malesef sigorta yarı karşılıyor bu iğneleriben bugün iğnemi almaya gittim yazdırdım doktora ama 9 kutusu 348tl tutuyormuş .ama benim raporum var nabmam gerek raporum oldu halde devlet karşılamıyor
ewet cnm bn koldan vurunuyodum göbeğe geçtim artık acısına bile alıştım ilk zamnlar dayanamıodum şimdi iyim şükürBnde aynı durumdayız hergün kan sulandirici iğne kullanıyorum enoks karnımdan bnde raporum olduğu halde devlette yazdirdim özele gittiğim için orda rapor çıkardım ilacımı devlette yazdirdim 9 kutuya 380 tl ödedi eşim malesef sigorta yarı karşılıyor bu iğneleri