Arkadaşlar ben hiç iyi değilim ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İnşirah 0824 tarafından oluşturulan Arkadaşlar ben hiç iyi değilim ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,397 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlar ben hiç iyi değilim ☹️
Konbuyu başlatan İnşirah 0824
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İnşirah 0824

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar iyi değilim
Valla hiç takafana takıp kendini korkutma, benim annem de kaynanam da yakındı gelebilirlerdi isteseydim. Ama ben hiç birini istemedim hastaneden çıktığım gibi evim de tek kaldım. Kimseye muhtaç olmak istemedim he aramız da anlaşamamazlıkta yok ailemle ama ben kendim bakmak istedim. Eşimin de desteğiyle çok şükür baktım. İlla birinin olmasına gerek yok hiç de takılma bence bunlara.

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Brnimde ilk doğum olacak ama böyle bir endişem yok yanlız kalsan nolurki sezeryan olursan belki biraz uzun sürer toparlanman ama illa bitileri gelmek zorunda değil kendini şartlama istiyorsan 2 haftalık gidin gelin annene fszla abartıyorlar bu durumu bence doğum hastalık değil.
Hastalık değil ama ameliyat oluyorsun sonuçta destek mutlaka lazım dikiş agrısını çekmek kolay değil ama eşin yanında olsa yetiyor idare edilir bi şekilde ama tek olmaz

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Hastalık değil ama ameliyat oluyorsun sonuçta destek mutlaka lazım dikiş agrısını çekmek kolay değil ama eşin yanında olsa yetiyor idare edilir bi şekilde ama tek olmaz
Yan da eş olunca başka kimseye ihtiyaç kalmıyor, tamam ağrı oluyor ama tam doğrulamasam da evin için de hiç yatmadan kendi işimi yaptım ben

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar iyi değilim
Allah aşkına dert ettiğin şeye bak ben sabah erkenden kuşlara ekmek attım sabah okula gidip dilekce verdim 3gunluk izin aldım 13yasinda oğlum için sonra aile hekimi ne gidip ilaçlarımı vitaminlerini yazdırdım eczaneden aldım sonra 7/24 Açık bı restoran la görüşüp sabah ogluma yemek getirmeleri için onlarla görüştüm sonra migros a gidip alış veris yaptım oğlumu evde birakicam 1gece çünkü sonra kuaföre gidip saçlarımı ördürdum sonra ogluma pizza aldım eve geldim ayaklarımı uzatıp dinleniyorum ve yarın sabah 7 de taksi çağırıp çantalarımi alıp doğuma gidiyorum ve tek ama güçlü biriyim sende öyle ol kendine güven

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar iyi değilim
Eşin yanında olduktan sonra bi şekilde toparlarsın ken
Allah aşkına dert ettiğin şeye bak ben sabah erkenden kuşlara ekmek attım sabah okula gidip dilekce verdim 3gunluk izin aldım 13yasinda oğlum için sonra aile hekimi ne gidip ilaçlarımı vitaminlerini yazdırdım eczaneden aldım sonra 7/24 Açık bı restoran la görüşüp sabah ogluma yemek getirmeleri için onlarla görüştüm sonra migros a gidip alış veris yaptım oğlumu evde birakicam 1gece çünkü sonra kuaföre gidip saçlarımı ördürdum sonra ogluma pizza aldım eve geldim ayaklarımı uzatıp dinleniyorum ve yarın sabah 7 de taksi çağırıp çantalarımi alıp doğuma gidiyorum ve tek ama güçlü biriyim sende öyle ol kendine güven
neden teksin Canım eşinden mi ayrıldın 😔

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 5 yaşında kızım var be. Evde tek başına da bırakamam ne yapcam bende kaç gündür kendimi geçtim kızımı düşünüyorum eşimde diyor sen bi kaç gün hastanede kalırsan ben nasıl bakacam öyle diyince iyice sıkıntıya girdim bende

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaş normal doğum yapacak galiba belki fazla ağrısı olmaz sezeryan olup ayağa kalkanlar bile var yani eşi yardım eder tabi ama illa birileri gelemiyor diye strese girilmemeli

Tüm sayfalar yüklendi.