Arkadaşlar ben hiç iyi değilim ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İnşirah 0824 tarafından oluşturulan Arkadaşlar ben hiç iyi değilim ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,370 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Arkadaşlar ben hiç iyi değilim ☹️
Konbuyu başlatan İnşirah 0824
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İnşirah 0824

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 5 yaşında kızım var be. Evde tek başına da bırakamam ne yapcam bende kaç gündür kendimi geçtim kızımı düşünüyorum eşimde diyor sen bi kaç gün hastanede kalırsan ben nasıl bakacam öyle diyince iyice sıkıntıya girdim bende
Hiç kafana takma Allah a şükür eşin var kızını da al git hastaneye eşin bakar bak gizem diye bı arkadaşımiz var onun kızı 4,yaşında kızınida yanında götürmüş bazen şartlar farklı olsada bı çözümü olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yan da eş olunca başka kimseye ihtiyaç kalmıyor, tamam ağrı oluyor ama tam doğrulamasam da evin için de hiç yatmadan kendi işimi yaptım ben
Bende son kez alsam 10 gibi elektrik süpürgesi açar sonra yerleri siler banyo yu yikar bı duş alır abdest alıp biraz dua eder çıkarım kimseye muhtaç etmesin Allah kimseyi kardeşim

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hiç kafana takma Allah a şükür eşin var kızını da al git hastaneye eşin bakar bak gizem diye bı arkadaşımiz var onun kızı 4,yaşında kızınida yanında götürmüş bazen şartlar farklı olsada bı çözümü olur
Bende dedim eşime hüma yıda hastaneye götürelim senin yanında dursun dedim çocuk orda rezil olur felan dedi ama yapacak bişey yok bende götürmeyi düşünüyorum

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Canım bence hiç yerinden oynama derim ben sana 2 gün de olsa annen gelebiliyorsa gelsin doğum öyle bir şey ki fıtrat geregi mi nasıl oluyorsa annelik babalık doğum ile beraber sanada eşinede otomatik yükleniyor resmen kendin bile sasircaksin birilerinin olmasi tabiki guzel ama olmayincada karamsarliga hic kapilmana gerek rabbim yardim edecektir inan ve annenin evi bile olsa kendi evin gibi olmayacak çünkü lohusalık insanın en hassas olduğu dönem kendi evinde gecirmen en güzeli
Aynı sana katılıyorum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Arkadaşlar iyi değilim
Valla canım doğrusunu söylemek gerekirse aklın varsa hiç gitme derim. Kaynanamlar köyde yaşıyor işleri olduğu için köye gelme dedi bende kırkım çıkana kadar annemlerde kaldım keşke hiç kalmasaydim diyom . Abimin düğünü için ablam İzmit'ten gelmişti onun çocukları benim küçük kardeşlerim annemin komşuları misafirler valla rahat edemedim bir türlü her gelen bebeğimi kucağına alıp seviyordu şimdi kucağa alışmış kucağımdan inmiyor evimde yalnız onunla başa çıkamıyordum. Bebeğim ilk doğduğunda çok güzel emiyordu sütüm o kadar çoktu ki günde on tane göğüs pedi kullanıyordum annemin birtane komşusu geldi oğlumu emzirirken gördü beni viyyy sütün ne çok bebeğin nasıl emiyo dedi inan bana sütüm ertesi gün azaldı bebeğim birtürlü emmedi mecburen mama vermek zorundaydım bebeğimi mama eşliğinde sadece üç ay emzirebildim ondan sonra sütüm kesildi bebeğimde emme di zaten. Gerçekten evet Allah razı olsun annem gel bizde kal sana bakarım dedi baktılar da ama insanın evi gibisi yok gerçekten yani şuan ki aklım olsa evde aç kalsam bile asla evimden dışarı çıkmazdım.👍

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaş normal doğum yapacak galiba belki fazla ağrısı olmaz sezeryan olup ayağa kalkanlar bile var yani eşi yardım eder tabi ama illa birileri gelemiyor diye strese girilmemeli
Aynen mesela ben kimse gelsin istemiyorum yanımda kalmaya ikinci doğum zaten çok şükür eşimde çok ilgili bu konuda yardımcı olur bana tatlı dille gorumcemi kiskisliyacam😂😂

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Aynen mesela ben kimse gelsin istemiyorum yanımda kalmaya ikinci doğum zaten çok şükür eşimde çok ilgili bu konuda yardımcı olur bana tatlı dille gorumcemi kiskisliyacam😂😂
Benimde ikinci bende kimseyi istemiyorum valla ama ayıp olmasin diye bisey de diyemiyorum kayinvalidem gelmek istiyor 1 hafta 10 gün kalman yeter anne fazlasina gerek yok diyorum onada

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Öyledir muhtemelen bende deneyimsizim ama 😅 gelen olursada çok çok bir hafta kalsın ya o ne aylarca toparlanmamımı bekleyecekler

Tüm sayfalar yüklendi.